Merhaba arkadaşlar. Biraz önce Battlefield 1 açık betayı yükledim laptopuma, oyunu kaldırıp kaldırmayacağını anlamak için. Ancak ilk yüklediğimde Intel HD Graphics sürümüm ile ilgili bir hata verdi eski olduğuyla ilgili. Ben de tamam deyip oyuna devam ettim ancak "Battlefield 1 Open Beta Çalışmayı Durdurdu" hatası aldım. Herhalde ekran kartının sürümüyle ilgili dedim ve driverını silip yeniden kurdum. Artık oyun o hatayı vermiyor istediği sürümü yüklediğim için ancak hala resimde görmüş olduğunuz "Çalışmayı Durdurdu" hatasını alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Laptopumun Özellikleri;
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
RAM: 4 GB 1600 MHz
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7600M Series (Başlata DxDiag yazınca DirectX 12 yazıyor.)
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro 64 Bit (Orjinal)
Sistem güncellemeleri şu anda olabilecek en güncel durumda.
1 saat önce sorunsuzca oynadığım oyunu şimdi açamıyorum maalesef. Bende de çalışmayı durdurdu hatası veriyor sağolsun Windows 10, o büyük Windows 10 dediğiniz 1.5 GB RAM kullanıyor nerdeyse, zaten 4 GB RAM var. Sistem şu şekil.
@Birisi Dostum uyumluluk türleriyle birlikte nereden baksan 10 kez oyunu tekrar başlatmışımdır ancak herhangi bir sonuç elde edemedim. Sadece uyumluluktan " Windows Vista (servis pack 2) " yi seçersem bir hata vermiyor ama oyunda açılmıyor ekran siyah bir şekilde duruyor.
@Birisi Dostum uyumluluk türleriyle birlikte nereden baksan 10 kez oyunu tekrar başlatmışımdır ancak herhangi bir sonuç elde edemedim. Sadece uyumluluktan " Windows Vista (servis pack 2) " yi seçersem bir hata vermiyor ama oyunda açılmıyor ekran siyah bir şekilde duruyor.
Yahu oyunu dün 1 saat önce sıkıntısız bir şekilde oynadım, sonra çıkıp BF3 girdim. Sonra BF1'e girmek isterken bu hatayı verdi. Windows 10 saçma sapan yüksek RAM kullanıyor şuan değişik değişik işlemler yapıyor bende anlamadım.
He Battlefield 1'in Crack'ini yapalım, korsan yok ben mp için diyorum hem. Benim anlamadığım dün akşam oynadığım oyunu niye şimdi oynayamıyorum ? Çıkarken DX12'yi etkinleştirmiştim ondan olmasın ?