Battlefield 1 CD-Key Nereden Alınmalı?

cem383

Hectopat
Daha fazla  
Battlefield 1 Trial (PC)'in süresi dolduğu için oyunu satın almak istiyorum.
Güvenilir uygun fiyata satın alabileceğim tavsiye edeceğiniz siteler hangileridir?
Bir de ek olarak hangi sürüm daha avantajlı oluyor? Bana faydası olacak özellikleri nelerdir?
Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var :D

Son düzenleyen: Moderatör:
G2A, Kinguin, Voidu gibi sitelerden temin edebilirsin.

En ucuzu Durmaplay. Güvenebilirsin birçok oyunu oradan aldım. Daha ucuz siteler de var ama fazla güvenilir mi bilmiyorum.
Oyun şuan Origin'de 94 TL, VPN ile Güney Kore üzerinden bağlanırsanız 65 TL(Ben Güney Kore'den aldım) nasıl oluyorda Durmaplay'i öneriyorsunuz anlamış değilim.

VPN ile Güney Kore' den alsam sıkıntı yaşarmıyım? Kesin cevap istiyorum mümkünse.
#Kayzersuza
Kardeş ben aldım halen kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. BTF3 BF4 ve BTF1 alanların tavsiyesiyle aldım sorun olsa onlarda patlardı. Ayrıca oyunu Türk bankasına ait kredi kartıyla aldığımı beyan ettim alım sırasında. Yani Güney Kore'de tatildeyken almış olabilirim bu ban yemem için bir sebep değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı