Battlefield 1 DirectX 12 GPU Kullanım Sorunu

pakna

Kilopat
Daha fazla  
Battlefield 1'de DirectX 11 ayarı açıkken çok güzel FPS alıyorum oyunu gayet güzel ve akıcı olarak 2K çözünürlükte oynayabiliyorum. Ancak DirectX 12 ayarını aktif ettiğimde oyun içinde GPU kullanımında anlık yüzde onlara kadar düşüş oluyor, haliyle bu düşüşten dolayı kasılmalar meydana geliyor. Bir bilgisi önerisi olan var mıdır bu sorun hakkında?

AIDA64 Raporu
Report.htm

Rx 460 Ekran kartım vardı bundan önce Dx12'de hiçbir sıkıntı olmadan hatta daha akıcı oynuyordum. Nvidia ile alakalı bir sıkıntı mı var acaba?

Rx 460 Ekran kartım vardı bundan önce Dx12'de hiçbir sıkıntı olmadan hatta daha akıcı oynuyordum. Nvidia ile alakalı bir sıkıntı mı var acaba?
RX 480 kullanıyorum, DX 12 modunda sıkıntı var. Daha önce oynadığınız sürümde belki daha iyi çalışıyordu.

Aslında kafaya takmayacaktım ama Fifa 18'de de donma sorunu yaşadım Dx12'de ondan sorma ihtiyacı duydum. Sanırım EA'in oyunlarında Dx12 sıkıntısı mevcut.

Oynadığım fazla oyun olmadığı için teste edemedim daha fazla ama diğer oyunların Dx12 performansını merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı