Battlefield 1 DirectX error hatası

• Konuyu başlatan Sekii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.540

Sekii

Decapat
Daha fazla  
Oyunu 1 saat falan oynadıktan sonra bu hatayı alıyorum. Anlayamadığım şey, Süveyş haritasına girdiğimde direkt bu hatayı veriyor, daha oynamadan. Grafikleri falan düşürdüm, yine fayda etmiyor. Sürücülerim en güncel sürümde olmasına rağmen bir çözüm bulamadım.

Ekran kartım: RX6000
İşlemcim: Intel i3 12100F

Ekran görüntüsü 2025-01-17 004312.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 1 saat falan oynadıktan sonra bu hatayı alıyorum. Anlayamadığım şey, süveyş haritasına girdiğimde direkt bu hatayı veriyor, daha oynamadan. Grafikleri falan düşürdüm, yine fayda etmiyor. Sürücülerim en güncel sürümde olmasına rağmen bir çözüm bulamadım.

Ekran kartım: RX6000.
İşlemcim: Intel i3 12100F.

Eki Görüntüle 2399392

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp WHQL son sürümü kurup dener misin?

deniyorum hemen

Dediğinizi yaptım şimdi oyunu deneyeceğim.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp WHQL son sürümü kurup denaynı hatayı almaya devam ediyorum.

Aynı hatayı almaya devam ediyorum tam çözümü hiçbir yerde yazmıyor böyle devam edecek sanırım 😕

Son düzenleme:
Deniyorum hemen.

Dediğinizi yaptım şimdi oyunu deneyeceğim.

Aynı hatayı almaya devam ediyorum tam çözümü hiçbir yerde yazmıyor böyle devam edecek sanırım 😕

Oyunun uyumluluk modunu Windows 8 yapıp dener misin?

XMP RAM'lerin tam potansiyelini kullanmasını sağlıyordu diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin, bir oyun için bu ayarı ellemek istemiyorum hocam size de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için akşam akşam.

Evet doğru, bir arkadaş RAM'lerin frekansını düşürdüğünde sorunun çözüldüğün belirtmiş. Siz XMP kapatıp deneyin bakalım. Sonra tekrar XMP açarsınız. Duruma göre manuel olarak RAM frekansını ayarlamak gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı