Mete Kunteper Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 RAM G Skill Trident Z Neo 16 GB Ekran kartı Palit Geforece RTX 3070 Gaming Pro Oc İşlemci AMD R5 5600x Merhaba, Bu hatayı kafasına göre veriyor. Driverlar'ım güncel. Oyun orijinal, Steam. Dosya bütünleme vs. yaptım. Neden kaynaklanabilir?
Merhaba, Bu hatayı kafasına göre veriyor. Driverlar'ım güncel. Oyun orijinal, Steam. Dosya bütünleme vs. yaptım. Neden kaynaklanabilir?
Çözüm sadocanbaba 25 Ocak 2025 Hocam galiba ekran kartı driverı ile ilgili bir hata veriyor DDU sıfırlaması yapıp öyle bir girmeyi deneyin isterseniz.
Hocam galiba ekran kartı driverı ile ilgili bir hata veriyor DDU sıfırlaması yapıp öyle bir girmeyi deneyin isterseniz.
sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 225 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 Hocam galiba ekran kartı driverı ile ilgili bir hata veriyor DDU sıfırlaması yapıp öyle bir girmeyi deneyin isterseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam galiba ekran kartı driverı ile ilgili bir hata veriyor DDU sıfırlaması yapıp öyle bir girmeyi deneyin isterseniz.
KS KS Mete Kunteper Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Sıkıntı var diye şu güncellemeyi yapmadım bu arada. Artı 0 Eksi
sadocanbaba Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 225 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Mete Kunteper dedi: Sıkıntı var diye şu güncellemeyi yapmadım bu arada. Eki Görüntüle 2406858 Genişletmek için tıkla... Daha önceden çalışıyormuydu oyun yoksa bugünmü sıkıntı çıkardı? Artı 0 Eksi
Mete Kunteper dedi: Sıkıntı var diye şu güncellemeyi yapmadım bu arada. Eki Görüntüle 2406858 Genişletmek için tıkla... Daha önceden çalışıyormuydu oyun yoksa bugünmü sıkıntı çıkardı?
KS KS Mete Kunteper Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 Yeni oldu ya, şimdi DDu ile temizledim. Deneyeceğim. Normalde her zaman istisnasız DDu ile güncellerim, bu sefer yapmadım onda da hata aldık iyi mi! DDu'dan şaşmayın arkadaşlar. Son düzenleme: 25 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Yeni oldu ya, şimdi DDu ile temizledim. Deneyeceğim. Normalde her zaman istisnasız DDu ile güncellerim, bu sefer yapmadım onda da hata aldık iyi mi! DDu'dan şaşmayın arkadaşlar.