Battlefield 1 EA anticheat hatası

İşletim sistemi
Windows 11

StepC

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün oyunu yükledim. Girerken sürekli bu hatayı verip atıyor. Forumda yazılan DISM++ gibi uygulamaları da denedim yaptım ama hala devam ediyor. Baska yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-06 123141.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-06 123141.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 969
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaşadım sorunu bugün ve çözdüm, Steam içinden oyun klasörünü bulduktan sonra eaanticheat klasörünün içinden eaanticheat. Installer uygulamasını tıklayıp gelen ekrandan onar deyince düzelttim.
1740771523677.png

1740771503282.png

Epic Games üzerinden bir oyun aldım fakat elimde patladı. Oyunu bilgisayara yükledim, 80 GB dosya indirildi ve her şey hazırdı. EA App üzerinden bağlantı kurarak oyunu başlatmaya çalıştım fakat bir türlü başlatamadım. "EA AntiCheat yükle, başlat" deyip duruyor. Doğrulama yapmama rağmen çalışmıyor. EA AntiCheat'i kaldırmak istiyorum fakat bilgisayarda nereye kurulduğunu, hangi dosya konumunda olduğunu bulamıyorum. Oyunu bir türlü çalıştıramadım. Forumlarda birçok kişinin bu sorunu yaşadığını ve mağdur olduğunu gördüm. Bu durum Epic Games’e ve EA Play’e yakışmadı.

Sorunu çözen varsa lütfen paylaşsın. Eğer ben çözersem, 'Sorun Çözüldü' başlığıyla ayrı bir konu açacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı