E efebaba0138 Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Şubat 2025 #1 Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam?
Çözüm VolantMito 5 Şubat 2025 efebaba0138 dedi: Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Genişletmek için tıkla... Yaşanmaz ikisinin farkı yok.
efebaba0138 dedi: Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Genişletmek için tıkla... Yaşanmaz ikisinin farkı yok.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Şubat 2025 #2 efebaba0138 dedi: Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Genişletmek için tıkla... Yaşanmaz ikisinin farkı yok. Artı 0 Eksi Çözüm
efebaba0138 dedi: Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Genişletmek için tıkla... Yaşanmaz ikisinin farkı yok.
doge3444 Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 efebaba0138 dedi: Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Genişletmek için tıkla... Steam de de alsan her türlü EA hesabını bağlaman gerekiyor. Her ikisindede direkt EA Client ı açılıyor. Onun için pek bir fark yok. Artı 0 Eksi
efebaba0138 dedi: Battlefield 1 alacaktım EA Play'de ve Steam'de ındırıme gırmıs. EA da biraz daha ucuz. Sunucu problemı falan yasanır mı EA'dan alsam? Genişletmek için tıkla... Steam de de alsan her türlü EA hesabını bağlaman gerekiyor. Her ikisindede direkt EA Client ı açılıyor. Onun için pek bir fark yok.
TheVibe Megapat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 582 Çözümler 3 Yer Boston, Massachusetts Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı 5 Şubat 2025 #4 Sorun yaşamazsın hocam. Arkadaşlarla oynarken onlar Steam üzerinden ben ise EA üzerinden oynuyorum sıfır sıkıntı. Zaten sana her türlü EA hesabı açtırıyor. Artı 0 Eksi
Sorun yaşamazsın hocam. Arkadaşlarla oynarken onlar Steam üzerinden ben ise EA üzerinden oynuyorum sıfır sıkıntı. Zaten sana her türlü EA hesabı açtırıyor.
KS KS E efebaba0138 Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2025 #5 VolantMito dedi: Yaşanmaz ikisinin farkı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi