RDR 2 Steam'den mi yoksa Epic'ten mi alınmalı?

Firmaya ne kadar büyük destek, o kadar iyi diye düşünüyorsanız veya Steam'den şaşmam diyorsanız Steam'den alabilirsiniz. Ama Epic'in launcher'ı bana oyunu oynatsın yeter, 250 lira verir, kalan 350 liraya da Epic'ten gerekirse üstüne para koyar, başka bir oyunu alırım dersen elbette ki Epic Games.

Bu forumdaki Epic Launcher kötü muhabbetini ben hala anlamış değilim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Yavaş açılıyor falan deniyor o da yok SSD'ye kurulu bende gayet de hızlı açılıyor. Hadi diyelim sıkıntılar var, aradaki fark 5 lira değil 10 lira değil. Yani 30 saniye oyuna hızlı girmek için fazladan 400 lira verilmez sanki. Oyuna tıklayıp girdikten sonra bütün istemciler amacına hizmet etmiş oluyor. Steam Atölye gibi özel nedenler yoksa hangisi ucuzsa oradan alın arkadaşlar.

RDR2'yi 600TL Steam'den almak mı mantıklı yoksa Epic Games'ten indirimli + kuponla 250TL'ye almak mı? Mantıklı cevap belli ama Epic Games'in Launcher kötü olduğu için ikisi arasında kaldım?

Epic Games'in Launcher'ı abartılan kadar kötü değil. Oyunu oynarken sıkıntı yaşamazsınız. Bu kadar abartmanıza gerek yok. Epic'ten alın geçin.

Bir oyun modlanabilir veya sürekli güncelleme alan bir oyunsa(steam'de beta seçeneği var) steam'dan alınmalı. Onun dışında pek bir farkı yok.

Epic Launcher, sadece biraz yavaş açılıyor onun dışında sorun yaşamadım. Hikayeli oyunları problemsiz oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı