- Makaleler
- 4
O sitenin adını dahi yeni duyuyorum inanın.
Hocam 2018'de PS STORE üzerinden 22 liraya almıştım klasik EA işte.Devamını okumak için 5 veriniz.Buradan alabilirsin.
Ayrıca burayı araştırıp güvenli ise alabilirsin.![]()
Battlefield 1 Satın Al - I. Dünya Savaşı’nda Epik Savaşlar!
Battlefield 1 satın alarak, I. Dünya Savaşı’nın en kanlı çatışmalarına katılın. Kara ve hava savaşlarında mücadelenizi verin, savaşın zorluklarına karşı ekip çalışmasıyla zafer kazanın. Şimdi satın alın ve Battlefield 1’in gerçekçi savaş dünyasına adım atın!www.durmaplay.com
Oyun Alışveriş | E-Pin, Oyuncu Ürünleri, Oyun Satış
Oyun Alışveriş | E-Pin, Oyuncu Ürünleri, Oyun Satışıwww.oyunalisveris.com
Geçen ay Play Store’da 40 TL’ye düşmüştü.Arkadaşlar bir ara bir site 35 liraya satıyordu, ben mi yanlış görmüştüm acaba? Hangi siteydi hatırlayan var mı?
Battlefield 3 değil mi o?Geçen haftalarda Amazon bedava dağıtıyordu, kaçırmasaydınız keşke.
Battlefield 5, Battlefield 1, FIFA 20 ve birçok oyunlu origin hesabı var elimde uygun fiyata satabilirim.Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bir ara bir site 35 liraya satıyordu, ben mi yanlış görmüştüm acaba? Hangi siteydi hatırlayan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.