R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 11 Temmuz 2022 #1 Şimdi her serverda aldığım hata şu: Hiçbir servera girmiyor. Biraz araştırdım "kalıcı ban" diye duydum. Doğru mudur sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Şimdi her serverda aldığım hata şu: Hiçbir servera girmiyor. Biraz araştırdım "kalıcı ban" diye duydum. Doğru mudur sizce?
krallar gibi yaşarım Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Oyunda banlanmışsın ya oyunu sıfırla tekrar dene ya da yeni hesap oluştur Artı 0 Eksi
1mpR0sibbLe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 1.202 Çözümler 7 11 Temmuz 2022 #3 Hileler bile banlanmıyorken banlanmayı nasıl başardın Artı 0 Eksi
KS KS R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 11 Temmuz 2022 #4 krallar gibi yaşarım dedi: Oyunda banlanmışsın ya oyunu sıfırla tekrar dene ya da yeni hesap oluştur Genişletmek için tıkla... Oyunu sıfırlamayı bahsedebilir misiniz? Nasıl yapabilirim? 1mpR0sibbLe dedi: Hileler bile banlanmıyorken banlanmayı nasıl başardın Genişletmek için tıkla... Araştırdım biraz oyuncuların başına gelebiliyormuş. Artı 0 Eksi
krallar gibi yaşarım dedi: Oyunda banlanmışsın ya oyunu sıfırla tekrar dene ya da yeni hesap oluştur Genişletmek için tıkla... Oyunu sıfırlamayı bahsedebilir misiniz? Nasıl yapabilirim? 1mpR0sibbLe dedi: Hileler bile banlanmıyorken banlanmayı nasıl başardın Genişletmek için tıkla... Araştırdım biraz oyuncuların başına gelebiliyormuş.
krallar gibi yaşarım Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #5 oyunu hangi uygulama Raptor_Z dedi: Oyunu sıfırlamayı bahsedebilir misiniz? Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... oyunu hangi uygulama ile çalıştırıyorsun Artı 0 Eksi
oyunu hangi uygulama Raptor_Z dedi: Oyunu sıfırlamayı bahsedebilir misiniz? Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... oyunu hangi uygulama ile çalıştırıyorsun
KS KS R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 20 Temmuz 2022 #6 krallar gibi yaşarım dedi: oyunu hangi uygulama oyunu hangi uygulama ile çalıştırıyorsun Genişletmek için tıkla... Battlefield 1 olduğu için origin ile. Artı 0 Eksi
krallar gibi yaşarım dedi: oyunu hangi uygulama oyunu hangi uygulama ile çalıştırıyorsun Genişletmek için tıkla... Battlefield 1 olduğu için origin ile.