Battlefield 1 GTX 970 GPU Kullanımı Sorunu

promlgtrex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Battlefield 1 oynarken CPU kullanımı %100, GPU kullanımı ise çoğu zaman düşük oluyor, bunun sebebi darboğaz mıdır? Eğer öyle ise sistemim:
  • i5 6500
  • GTX 970 MSİ 4G
  • Corsair VS650 650W ATX
  • Kingston Hyperx 8GB DDR4 2133 MHZ
Bu sistemde darboğaz olur mu? Oluyorsa ne yapmalıyım.
Battlefield 1 ile birlikte Far Cry 4 ve Batman Arkham Knight'ı da test ettim fakat ikisinde de çoğunlukla GPU kullanımı %100 veya %99 idi, yardım ederseniz teşekkür ederim.
Not:Oyunların hepsi orjinaldir ve ekran kartına overclock yapıp test ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1 Multiplayer'da darboğaz yapabilir. Çözünürlüğü ve ayarları yüksek tutun.

Test ettiğim tüm oyunlarda ayarlar en yüksekte zaten ve 1920x1080 fakat şimdi Batman:Arkam Knight'da da aynı problem olmaya başladı hatta diğer oyunlarda da oluyor.Sizce bunun sitemle bir alakası var mıdır youtube'dan izlediğim videolarda aynı ekran kartı i5-7500,i5-6600,i5-4460 vb. işlemciler ve 16gb ram ile aynı oyunları test edenlerde bir problem görmedim yani demek istediğim rami 16gb'a mı yükseltmeliyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    183,6 KB · Görüntüleme: 75

Merhabalar konuyu hortlatıyor gibi olacağım da, acaba sorunu çözebildiniz mi? Bende de aynı sistem var ve GPU kullanımı hiç bir zaman %99 olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…