Battlefield 1 Hata Vermeden Kapanma Sorunu

berke_a

Kilopat
Daha fazla  
Sorunum başlıktaki gibi, oyunu 4-5 saat kadar sıkıntısız oynadım fakat yeni bölümde çok geçmeden hata vermeden masaüstüne atıyor. Windows 10 Pro kullanıyorum orijinal. RX 570 4G, Ryzen 5 1400, 8GB RAM kullanıyorum. Yardım edin n'olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şekilde bendede var gtx 1070 16 gb ram ryzen 1600 var.Bilgisyarı baştan sona temizledim fakat bundan daha zorlayıcı oyunlar oynuyorum onlarda sorun olmazken bunda 20-25 dk soununda oyundan atıyor umarım düzelir.

Sorun windows 10 güncellemesinden. windows 10 son yaptığın güncellemeyi kaldıracaksın veya güncelleyeceksin. güncellemeden sonra atarsa ara>windows update>güncelleştirme geçmişini görüntüle>güncelleştirmeleri kaldır>ve en son yapılan güncelleştirmeyi tamamen kaldırın eğer kaldırdıktan sonra da atmaya devam ederse diğer son güncelleştirmeleride kaldırın düzelecektir sorun tamamen windows 10 kaynaklı. sonra bir daha windows 10 güncelleştirmesi yapmayın. Güncelleştirme kapatın internette Güncelleştirme kapatma ile konular var. Tek sorun win10 güncelleştirmesi kaldıracaksınız veya güncelleyeceksiniz. Oyun güncelleştirmesinde sayesindede sorun çözülmüş.

Konuyu bildiğin hortlatıyorum ama, sırf bu yüzden Win 11'den Win 10'a geri döndüm. Ne denediysem işe yaramadı. Oyuna giriyorum, canı isteyince tak diye atıyor masaüstüne.

Net bir çözüm bulan var mı?

Konuyu bildiğin hortlatıyorum ama, sırf bu yüzden Windows 11'den Windows 10'a geri döndüm. Ne denediysem işe yaramadı. Oyuna giriyorum, canı isteyince tak diye atıyor masaüstüne.

Net bir çözüm bulan var mı?

Windows Update güncelleştirmelerini ve ekran kartı güncelleştirmelerini yap. Eğer olmaz ise Windows 10 güncellemesini geri almayı dene, ben yıllar önce böyle deneyerek çözmüştüm. Adettendir sorayım, Oyun orijinal mı bir de dosya doğrulama yap. Aslında çok eski bir sorundu bu ve AMD işlemcisi olanlarda oluyordu. Aylarca girememiştik BF'ye. Belki farklı bir sorundur çözümü yazdığım olmayabilir kesin.

Windows Update güncelleştirmelerini ve ekran kartı güncelleştirmelerini yap. Eğer olmaz ise Windows 10 güncellemesini geri almayı dene, ben yıllar önce böyle deneyerek çözmüştüm. Adettendir sorayım, Oyun orijinal mı bir de dosya doğrulama yap. Aslında çok eski bir sorundu bu ve AMD işlemcisi olanlarda oluyordu. Aylarca girememiştik BF'ye. Belki farklı bir sorundur çözümü yazdığım olmayabilir kesin.
oyun orijinal, dosya doğrulamayı da yaptım. Birden takılıyor ve pat diye atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı