Battlefield 1 İçin İşlemci Önerisi

dogacb135

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC toplayacağım ve Battlefield 1'i 60 FPS ya da üstü oynamak istiyorum. MSI GTX 960 ya da MSI RX 470 almayı planlıyorum. İşlemci Intel i5 6402P mi i5 6500 mü? Bir de 80+ güç kaynağı alacağım ama kaç W almalıyım? 500-600 yeter mi?

Sistemi en baştan mı toplayacaksınız ? Eğer öyleyse bütçe belirtin yardımcı oluruz. İşlemcinin FPS ye etkisi pek olmaz. Dediğin iki işlemcide senin ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Sistemi en baştan mı toplayacaksınız ? Eğer öyleyse bütçe belirtin yardımcı oluruz. İşlemcinin FPS ye etkisi pek olmaz. Dediğin iki işlemcide senin ihtiyaçlarını karşılayacaktır.
Bf1 sistem gereksinimleri açısından battkefront'a çok benziyor ama daha çok işlemci istiyor onun için işlemciye çok kafam takıldı bide 3500 tl civarı sistem topluyorum ama önce monitör alcam aklımda şu varasus 21.5 vp228h 1ms full hd hdmi gaming monitör.

Adsız.png

RX 470 isteğin için bu sistem gayet dengeli. Bu sistemi tavsiye ediyorum.

Eğer bütçeni arttırma ihtimalin varsa FreeSync monitör alabilirsin.

Intel Core i3 6100 ile betasını çok rahat oynadım. Hatırladığım kadarıyla işlemci neredeyse hiç çalışmıyordu. :LOL:

Peki yaklaşık böyle bir sisteme haç Hz monitör almalıyım (1080p alacam)

Eki Görüntüle 187341
RX 470 isteğin için bu sistem gayet dengeli. Bu sistemi tavsiye ediyorum.

Eğer bütçeni arttırma ihtimalin varsa FreeSync monitör alabilirsin.
Öncelikle bu sitenin ismi ne ve 8×1 ram alıp ve 120 gb SSD alıp 1tb haricidisk alsam yada haricidisk almak için neyden kısmalıyım

SSD zaten onu alcaktım peki monitör
VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR mantıklı mı ? edit: vatan'dan kopyala yapıştır yaptım yazı boyutu baya büyüdü farkındayım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı