Battlefield 1 indirmeye değer mi?

Q ile dusmani spot etmek cok saçma bir mekanik. Sadece kendi Squad'in için olsa ya da 50-100M kisa-orta sayilabilecek bir menzili olsa hadi neyse ama hem suresi cok uzun hem de tum takima olmasi op.

Sweetspot olayi ise yine broken. Aimi orta seviye bile olmayan oyuncuya dahi tek kursunla oldurebilme imkani veriyorsun body shot ile.

En sevilmeyen 2 BF1 ozelligi olabilir hatta bunlar hardcore BF hayranlari arasinda.
BF2042'de yok ikisi de bu arada heh

Dediğim gibi hocam kullanan için nimet. Ben diğer BF oyunlarında bu yüzden Sniper oynamam. Siz de kullanırsanız zaten ne demek istediğimi anlarsınız. Diğer türlü kullanmayan için evet kötü bir şey.
BF2042 için ise spot mekaniği BF5'deki gibide olabilir. Onu da şahsen beğeniyordum ben. Ama sweet spot bir Sniper için gerekiyor. Diğer türlü Sniper oynamak isteyenin değil yeteneği olan kişilerin silahı oluyor. Bu da benim gözümde bir oyun için saçma. Sonuç olarak oyunda zevk almak önemli.
 
Benim dusuncem degil sadece, genel kani bu yonde zaten de neyse tartismayi uzatmaya gerek yok oyunlari casual friendly yapmayi savunmanin anlami yok pek.

Ayrica oynamadigimi/kullanmadigimi nerden biliyorsun? Bahsettigin oyunlardan 900 saatten fazla bf5 ve bir o kadar da bf1 oynadim ve sweetspot mekaniginin OP oldugunu itiraf ediyorum en azindan ben, isime yaradigi icin broken bir mekanigi savunmak yerine.
 
Oyunu uzun zaman önce almıştım, eski bilgisayarım kaldırmıyordu. Şimdi yüksek ayarlarda rahatça oynayabilirim diye gözüküyor. Tarihe olan merakım dolayısıyla 1.dünya savaşı hayranıyım. Sizce indirmeye değer mi? Sunucular nasıl? Teşekkürler.
Ben indirdim oynadım hoşuma gitti ama bir zaman sonra sıktı ve sildim.
 
Benim dusuncem degil sadece, genel kani bu yonde zaten de neyse tartismayi uzatmaya gerek yok oyunlari casual friendly yapmayi savunmanin anlami yok pek.

Ayrica oynamadigimi/kullanmadigimi nereden biliyorsun? Bahsettigin oyunlardan 900 saatten fazla BF5 ve bir o kadar da BF1 oynadim ve sweetspot mekaniginin OP oldugunu itiraf ediyorum en azindan ben, isime yaradigi için broken bir mekanigi savunmak yerine.

Herkes aynı mekanikten yararlanabildiği için ben oplik çok bir göremiyorum. Her neyse hocam dediğiniz gibi uzatmaya gerek yok size iyi forumlar dilerim.
 

Geri
Yukarı