Battlefield 1 masaüstüne atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Jigsawgts

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 gb ram
Ekran kartı
Rtx 4060
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba. Bugün indirimle Battlefield 1 aldım önceden hikayesini korsan bitirmiştim bir sıkıntı olmamıştı ama şimdi parasıyla aldığım oyuna giriş yapamıyorum giriş yaparken Steam'den oyna diyorum. EA'e atıyor. Oradan hesabıma giriyorum. Sonrasında oyun açılma ekranı geliyor ve direk masaüstüne atıyor. HDR ayarı vs kapalı bazı oyunlarda oluyor bu. Monitörüm twısted mınds bazı arkadaşlar monitörden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Problemi nasıl çözerim? (oyun kapanmıyor arkada açık sadece oyuna bastığım zaman ekran gelmiyor). Dosya doğrulaması yaptın mı diyen arkadaşlar için dosya doğrulaması yaptım ve ayrıca başlatma seçeneklerinden pencereliyede aldım ama yine de nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün indirimle Battlefield 1 aldım önceden hikayesini korsan bitirmiştim bir sıkıntı olmamıştı ama şimdi parasıyla aldığım oyuna giriş yapamıyorum giriş yaparken Steam'den oyna diyorum. EA'e atıyor. Oradan hesabıma giriyorum. Sonrasında oyun açılma ekranı geliyor ve direk masaüstüne atıyor. HDR ayarı vs kapalı bazı oyunlarda oluyor bu. Monitörüm twısted mınds bazı arkadaşlar monitörden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Problemi nasıl çözerim? (oyun kapanmıyor arkada açık sadece oyuna bastığım zaman ekran gelmiyor). Dosya doğrulaması yaptın mı diyen arkadaşlar için dosya doğrulaması yaptım ve ayrıca başlatma seçeneklerinden pencereliyede aldım ama yine de nafile.
Oyunu her zaman simgesinden mi açmaya çalışıyorsun? Eğer öyleyse, steam ve ea play'e giriş yap, ikisi de açık olsun. Sonrasında ea app üzerinden kütüphanedeki battlefield 1'in yanındaki play tuşuna basarak girmeyi deneyebilir misin?

Oyunu her zaman simgesinden mi açmaya çalışıyorsun? Eğer öyleyse, Steam ve EA Play'e giriş yap, ikisi de açık olsun. Sonrasında EA App üzerinden kütüphanedeki Battlefield 1'in yanındaki play tuşuna basarak girmeyi deneyebilir misin?

Merhaba dediğinizi denedim ama sorun monitörde galiba oyunu açamıyor anlamadım aşağı kısımda açık dediğim gibi görev yöneticisindede çalışıyor oyun ama aşağı görev çubuğundan tıkladığım zaman monitör simsiyah oluyor sonra tekrar masaüstüne geliyor oyun kapanmıyor ama açılmıyorda.

Monitörden kaynaklanması ilginç, başka oyunlarda oluyor mu? Monitörden kaynaklanıyorsa sadece Battlefield 1'de olmaz bence. Ekran simsiyah olduğunda alt+enter yapmayı dener misin? Aklımda birkaç deneme daha var, yaptıkça yaz dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı