Battlefield 1 mi Spider-Man 2 mi?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Fiyatları birbirine çok yakın türleri ise bambaşka oyunlar ama aşırı kararsızım açıkçası. Sizce hangisi alınır? Hesabıma 73 dolar attım kış indirimleri için ve farklı tavsiyelere de açığım.

Fiyatları birbirine çok yakın türleri ise bambaşka oyunlar ama aşırı kararsızım açıkçası. Sizce hangisi alınır? Hesabıma 73 dolar attım kış indirimleri için ve farklı tavsiyelere de açığım.

Marvel Spider-Man 1 deseydin anında al derdim ama 2. oyun bana biraz boş gibi geliyor 2018 de MS1 ilk çıktığında sadece etrafa ağ atıp dolaşmak için almıştım ama BF1 de efsane oyundur şu anlık BF1 al derim.

BF1 için o kadar verilmez daha ucuz fiyatları görmüşlüğü var. Spiderman 2 almanı öneririm.

Oynadım hocam her ikisini de. Onları oynamadan nasıl Spider-Man 2 alayım zaten.

Neden boş beleş hocam?

Parasına değmez, oyun iyi ancak eksi yönlerini kapatmamış önceki oyuna göre. Neredeyse tüm yan görevler ve bazı ana görevler sadece angarya iş ve kalitesiz. Bir sürü woke ve sjw içeriği var saçma sapan, optimizasyonu kötü. Onun dışında combat daha iyi eski oyunlara göre. Ortalama üstü bir oyun ancak 47 dolar etmez onun yerine God of War: Ragnarok alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı