Battlefield 1 multiplayerin amacı nedir?

Makaleler
1
Yer
Ordu / Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kısa bir süre önce BF 1 aldım. Story modunda yavaş yavaş ilerliyorum. Oyun içine çekiyor atmosferi falan gayet güzel fakat ben multiplayerdeki amacı anlayamadım hala. Oradan oraya koşuyoruz bir şeyler yapıyoruz nereye koştuğumu bilmiyorum falan. Neye göre hareket etmeliyim genelde takımımdaki arkadaşları takip ediyorum falanda onlar neye göre hareket ediyor oyuna, işleyişe falan nasıl hakim olabilirim? Daha önce hiç BF serisi ile alakalı bir oyun oynamadım. :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koş ve öl. Kısaca bu multiplayerda çok amaç yok. Öl ya da öldür.

Operasyonlar modunu tavsiye ederim, düşman hatlarını yarıp ele geçirmek yahut saldıraya karşı savunma hattını koruman gerekiyor. Genellikle takım halinde ilerlemeye çalış aksi taktirde pek şansın yok. Benim gibi zırhlı veya uçak kullanmayı sevenlere yem olursun :D BF4'ten beri çılgınca Tankçı oynuyorum, WoT'a bile sardım o yüzden.

Operasyon seviyorum bende. Bölge ele geçiriyorsun. Biraz stratejik davranmak gerek. Aksiyonu bol, güzel oyun oluyor.

Operasyonlar modunu tavsiye ederim, düşman hatlarını yarıp ele geçirmek yahut saldıraya karşı savunma hattını koruman gerekiyor. Genellikle takım halinde ilerlemeye çalış aksi taktirde pek şansın yok. Benim gibi zırhlı veya uçak kullanmayı sevenlere yem olursun :D BF4'ten beri çılgınca Tankçı oynuyorum, WoT'a bile sardım o yüzden.
Sanırım attığım 3 4 el maç dediğiniz moddandı. Dediğim gibi oyunun atmosferi gerçekten güzelde bi bakıyorum biz savunma yapıyoruz. Dönüp tekrar bakıyorum onlar savunma yapıyor felan. Arkadaşların dediği gibi biraz daha story moda alışıyımda birdaha denerim mpsini. :D

Map bitimine kadar değişmiyor normalde, en zevkli modu diyebilirim. Genel olarak takım halinde hareket etmeye çalışırsan yüksek K/D oranı ile daha fazla zevk alabilirsin :D

Ben 1. bilmiyorum ama o da eski olanlarla aynıdır herhalde. Ben BF 3 ve 4 oynadım. Multiplayer'ın amacı diğer online FPS oyunlarındaki amaçla aynı işte. Koş öldür geç koş öldür geç. Ayrı olarak sadece birkaç tane mod var. Bir tane bölge ele geçirme olarak conquest var bayrak indirip kendikini dikiyorsun toplam kill sayısı daha çok olan takım kazanıyor bir tane rush var saldıranlar ve savunanlar oluyor bilgisayarları patlatarak ilerliyosun bir de deathmatch var küçük bir bölgede hızlıca öldürüp ölüyosun daha hızlı ve rastgele spawn oluyorsun orda da daha çok öldüren kazanıyor.

Aynı hisse ben de kapıldığım için oyundan zevk alamıyorum. Arada bir girip bir oyunu tamamlayamadan çıkıyorum. Çünkü dediğin gibi oradan oraya koşuyorsun taktik maktik yok bam bam mantığı var gibi. Çok fazla hızlı. Normalde Rainbow Six Siege oynadığım için BF1 çok düz gelmişti bana taktiksiz bam bam koşmak çok saçma geldi o yüzden zevk alamıyorum. Son sözüm R6 ROCKS! :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı