Çözüldü Battlefield 1 ne zaman indirime girer?

• Konuyu başlatan ARBOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.839
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARBOS

Picopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 12 GB, İntel Core İ5-12400F, 16 GB RAM, 4 TB M.2 SSD
Merhaba kış indirimlerinde Battlefield 1 almayı unutmuşum. Sizce ne zaman indirime girer? Yorumlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Tamamdır Teşekkürler.

Arkadaş Battlefield 1 indirime girdi %95 ilen 2 dolar haberiniz olsun.
1-2 ay içinde tekrar girer diye düşünüyorum. Önümüzde bir sürü indirim zamanı var.

Hocam 2.97 dolara almış biri olarak söylüyorum büyük indirimleri bekle yaz ilk bahar son bahar indirime girer.

Girse bile çok büyük bir indirim olmaz 40 dolardan 2 dolara düştü çünkü +olarak EA da bayağı ucuza verdi. Uzun bir süre gireceğini sanmıyorum

Merhaba kış indirimlerinde Battlefield 1 almayı unutmuşum. Sizce ne zaman indirime girer? Yorumlarınızı bekliyorum.
13-20 Mart arasında Steam ilkbahar indirimleri var orada düşer kesinlikle, bende almak istemiştim ama param yetmemişti.

Girse bile çok büyük bir indirim olmaz 40 dolardan 2 dolara düştü çünkü +olarak EA da bayağı ucuza verdi. Uzun bir süre gireceğini sanmıyorum
2 dolar düştüğü yer EA de mı yoksa farklı bir platform mu

Sürekli indirime giriyor o yakın zamanda girer.

Yarın bir indirim başlıyor. Sizce o indirimde girer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…