Çözüldü Battlefield 1 ne zaman indirime girer?

• Konuyu başlatan ARBOS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.826
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARBOS

Picopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 12 GB, İntel Core İ5-12400F, 16 GB RAM, 4 TB M.2 SSD
Merhaba kış indirimlerinde Battlefield 1 almayı unutmuşum. Sizce ne zaman indirime girer? Yorumlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.
Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.
Tamamdır Teşekkürler.

Arkadaş Battlefield 1 indirime girdi %95 ilen 2 dolar haberiniz olsun.
Hocam 2 dolara hiç düştüğünü görmedim ve bu yüzden sordum hangi platform diye hep 2.97-2.99 olarak düşer indirimlerde Battlefield 1 Steam'de yanlış görmüşsünüz herhalde.

Yarın bir indirim başlıyor. Sizce o indirimde girer mi?
Hocam nerede gördünüz bahsettiğiniz indirimi Steam'in açıklamış olduğu takvimlerde de bir indirim haftası yok şu anlık.

Hocam 2 dolara hiç düştüğünü görmedim ve bu yüzden sordum hangi platform diye hep 2.97-2.99 olarak düşer indirimlerde Battlefield 1 Steam'de yanlış görmüşsünüz herhalde.

Hocam nerede gördünüz bahsettiğiniz indirimi Steam'in açıklamış olduğu takvimlerde de bir indirim haftası yok şu anlık.
Hocam Valla Arkadaşım Söyledi.

Hocam vallahi arkadaşım söyledi.

Tamamdır Teşekkürler.

Arkadaş Battlefield 1 indirime girdi %95 ilen 2 dolar haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı