Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.
Tamamdır Teşekkürler.Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.
Hocam 2 dolara hiç düştüğünü görmedim ve bu yüzden sordum hangi platform diye hep 2.97-2.99 olarak düşer indirimlerde Battlefield 1 Steam'de yanlış görmüşsünüz herhalde.Steam.
Hocam nerede gördünüz bahsettiğiniz indirimi Steam'in açıklamış olduğu takvimlerde de bir indirim haftası yok şu anlık.Yarın bir indirim başlıyor. Sizce o indirimde girer mi?
Hocam Valla Arkadaşım Söyledi.Hocam 2 dolara hiç düştüğünü görmedim ve bu yüzden sordum hangi platform diye hep 2.97-2.99 olarak düşer indirimlerde Battlefield 1 Steam'de yanlış görmüşsünüz herhalde.
Hocam nerede gördünüz bahsettiğiniz indirimi Steam'in açıklamış olduğu takvimlerde de bir indirim haftası yok şu anlık.
Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.Hocam vallahi arkadaşım söyledi.
Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.
Tamamdır Teşekkürler.Belki bazen oyunları yayınlayan firmaların düzenlemiş olduğu birkaç günlük kendi oyunları için indirimler oluyor oda onlardan sanırım, ve Battlefield 1 bu tarz indirimlerde düşmez anca ilkbahar indirimlerinde ya da bazen çok nadir indirime düşer o zaman alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.