Battlefield 1 Nereden Almalıyım?

DoNeTLA

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar soru basit yakında indirme gireceğini sanmıyorum Battlefield 1'in. Origin'de giriyorum Origin Access denen bir şeye atıyor. Bunun için sanırsam her ay para ödeme gerekiyor ve rastgele şansla geliyor sanırsam. Bilenler bu konuda yazabilir mi? Bir de Ininal kartı kabul etmiyor sanırsam bir de şey ihtimali var Durmaplay-Oyunfor gibi sitelerden 84.9 alma hangisi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin sitesinden alabilirsin başta acces'lere yönlendiriyor ancak satın alım ekranında sadece BF1,BF1 Revolution ya da acceslerden birini seçiyorsun ayrıca euro'da kur hesaplamasını anlık fiyatın biraz üzerinden yapıyorlar(Ben 1£ 7TL iken almıştım kur 7.5 üzerinden hesaplandı) haberin olsun.

Bende indirimdeyken almıştım 36 lira gibi bi ücret ödedim. Premium bedavaya gelmişti. Yeni oyun çıkınca yine indirim yapabilirler.

İninal'i sadece Origin Access'te kullanamazsın. Normal oyun alabiliyorsun. Az önce İninal ile BF1 aldım. Bu arada BF1 şu anda indirimde.

BF1 premium bende var bir süre sıktı o yüzden bende girmedim pek istersen sana uygun fiyattan verebilirim hatta içinde titanfall 2 de var 20 Tlye veririrm

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı