S selman58 Zeptopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Battlefield 1 internet üzerinden indirdim oyuna girince Origin başlatılamadı diyor. Oyuna girince çok oyunculu maçlara giremiyorum. Ne yapmam lazım?
Battlefield 1 internet üzerinden indirdim oyuna girince Origin başlatılamadı diyor. Oyuna girince çok oyunculu maçlara giremiyorum. Ne yapmam lazım?
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 22 Ocak 2025 #2 selman58 dedi: Battlefield 1 internet üzerinden indirdim oyuna girince Origin başlatılamadı diyor. Oyuna girince çok oyunculu maçlara giremiyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı? İnternet'e bağlı mısınız? Artı 0 Eksi
selman58 dedi: Battlefield 1 internet üzerinden indirdim oyuna girince Origin başlatılamadı diyor. Oyuna girince çok oyunculu maçlara giremiyorum. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı? İnternet'e bağlı mısınız?
KS KS S selman58 Zeptopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #3 Kas Adam_321 dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? İnternet'e bağlı mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet internete bağlıyım ama oyun dosyalarını nasıl doğrulayacamı bilmiyorum Artı 0 Eksi
Kas Adam_321 dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? İnternet'e bağlı mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet internete bağlıyım ama oyun dosyalarını nasıl doğrulayacamı bilmiyorum
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 22 Ocak 2025 #4 selman58 dedi: Evet internete bağlıyım ama oyun dosyalarını nasıl doğrulayacamı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Steam'de iseniz oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden dosyalar kısmından bulmanız lazım. Artı 0 Eksi
selman58 dedi: Evet internete bağlıyım ama oyun dosyalarını nasıl doğrulayacamı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Steam'de iseniz oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden dosyalar kısmından bulmanız lazım.
KS KS S selman58 Zeptopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #5 Kas Adam_321 dedi: Steam'de iseniz oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden dosyalar kısmından bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Steam den indirmedim ama Artı 0 Eksi
Kas Adam_321 dedi: Steam'de iseniz oyuna sağ tıklayıp, özelliklerden dosyalar kısmından bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Steam den indirmedim ama