Battlefield 1 oyundan çıktıktan sonra PC reset attı

• Konuyu başlatan yh57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.999

yh57

Megapat
Arkadaşlar merhaba. Bugün BF1 oynadıktan sonra oyundan çıkış yapmak istedim ve oyunun çıkış tuşuna basar basmaz bilgisayar reset attı. Daha sonra BF1'e tekrar girdim ve oyunun tüm ayarları sıfırlanmış bir şekilde en baştaki görevden başlattı. Sizce sebebi nedir? İlk defa yaşıyorum. Sorun donanımsal mıdır? Yazılımsal mı?

Ekran kartı sorunu olabilir. Furmark ile kartı stres testine sokabilirsiniz:

Amd user experience program önemli bir şey değil ancak ben KERNEL-POWER 41 hatasını bekliyordum normalde sistem beklenmedik bir şekilde kapandığında o hatayı verir. Bir şey daha istiyeceğim uygulamalar veya sisteme tıklamadan önce son 24 saat diye bir şey çıkıyor orayı açıp kaç hata var ve hangileri ekran fotoğrafı alabilir misin ?
Hocam Kernel Power hatası almışım fakat olay saatinden önce yaşanmış.
1570229058646.png

Benim de kasamın ışıkları yanıyordu görüntü gidiyordu ve sistem düğmeden kapanmıyordu. ( Yepyeni 2 aylık sistem) ve kernel Power erroru veriyordu ( sistem aniden kitlendi ). Ardından ara sıra hata almaya başladım. oyunlardayken GPU'yla ilgili ( GPU yanıt vermiyor falan ). Ben de de aynı şey vardı oyunu kapatınca PC reset atıyordu. Hata sıklığı artmaya başladı ve 1 ay sonra ekranda renk bozulmaları olmaya başladı. Ekran kartını garantiye verdim meğersem bunların hepsi ekran kartının yavaş yavaş ölme süreciymiş. Ben de aylarca PSU'ya sürücülere falan yormuştum bütün hataları.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde kasamın ışıkları yanıyordu görüntü gidiyordu ve sistem düğmeden kapanmıyordu.( yepyeni 2 aylık sistem) ve kernel power erroru veriyordu ( sistem aniden kitlendi ) ardından ara sıra hata almaya başladım oyunlardayken gpuyla ilgili ( gpu yanıt vermiyor falan ) ve bende de aynı şey vardı oyunu kapatınca pc reset atıyordu. hata sıklığı artmaya başladı ve 1 ay sonra ekranda renk bozulmaları olmaya başladı. Ekran kartını garantiye verdim meğersem bunların hepsi ekran kartının yavaş yavaş ölme süreciymiş. Ben de aylarca psuya sürücülere falan yormuştum bütün hataları
Yani bu durumda kesinlikle ekran kartı problemli mi? Benim sistemimde 2 aylık.
1570229391341.png

Kernel power hatasından 20 saniye sonrada bu hatayı vermiş.
Aldığım hatanın Wattman hatası ile bir bağlantısı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı