Battlefield 1 P2W mi?

Steam'den almanı öneririm. BF1 ve Battlefront II Origin hesabımda mevcut. Aynı şekilde Steam'den entegre edilmiş halleride mevcut. Ben bu tarz bir hata yaşamıyorum.

Game Pass'e her ay 30 TL vermek istemiyorum. O yüzden Revolution sürümünü indirimde almayı düşünüyorum.
2-3 aylık kodları 15 liraya satanlar oluyor. Aylık 5 TL'ye falan denk geliyor. Daha önce kod kullanılmış hesaplarda da aktifleştirilebiliyorlar.

2-3 aylık kodları 15 liraya satanlar oluyor. Aylık 5 TL'ye falan denk geliyor. Daha önce kod kullanılmış hesaplarda da aktifleştirilebiliyorlar.
Açıkçası onunla uğraşmak istemiyorum. İndirimde oyunun kendisini alıp istediğim zaman tekrar indirip oynamak varken Game Pass ile uğraşmak istemiyorum. Ama öneriniz için teşekkürler.

BF oyunları sistemin içine eder son çıkan oyunda tam bir balon ama para pek konuşmaz oyunda oyunda aim de konuşmaz pusarak sabaha kadar oynarsınız.

Neredeyse 2000'lerin başından beri BF oynuyorum, hiç P2W BF oyunu görmedim.

Battlefield 5 öneririm Online sarıyor arkadaşlarla takılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…