Battlefield 1 Premier Basic Edition nedir?

Ek Açıklama 2019-09-15 123527.png
Merhabalar sizlerinde resimde gördüğü üzere Premier ile Basic Edition aynı fiyatta fakat bunları aldığımda bir aylık mı oluyor anlamadım.
Ek Açıklama 2019-09-15 123906.png
Bu arada yukarıdaki Origin accesleri değil sadece oyunu almaya yani işaretli olan yere tıkladım.

(Not: Origin'den ilk oyun alışım olacak o yüzden çok bilgili değilim detaylı anlatabilirseniz biraz sevinirim.)

Origin Access Basic ve Origin Access Premier, Origin'in aylık ücretli üyelik sistemi. Premier ile yeni çıkacak olan oyunları dahil ücretsiz oynayabiliyorsun aylık ücreti ödediğin süre boyunca. Basic versiyonunda da pek çok oyun var ancak yeni çıkan oyunlar kütüphaneye hemen eklenmiyor.

Bu iki seçenek dışında almak istediğin oyunu direkt olarak satın alabilirsin para verip. O da aşağıda yuvarlak içine aldığın kısım.
Benim tavsiyem, Origin Euro üzerinden çalıştığı için, 3. parti siteleri kullanman. Playstore, Durmaplay vs. gibi.

Origin Access Basic ve Origin Access Premier, Origin'in aylık ücretli üyelik sistemi. Premier ile yeni çıkacak olan oyunları dahil ücretsiz oynayabiliyorsun aylık ücreti ödediğin süre boyunca. Basic versiyonunda da pek çok oyun var ancak yeni çıkan oyunlar kütüphaneye hemen eklenmiyor.

Bu iki seçenek dışında almak istediğin oyunu direkt olarak satın alabilirsin para verip. O da aşağıda yuvarlak içine aldığın kısım.
Benim tavsiyem, Origin Euro üzerinden çalıştığı için, 3. parti siteleri kullanman. Playstore, Durmaplay vs. gibi.
İşte şunu anlamadım yuvarlak içine aldığım kısıma tıkladığımda 1. resimde çıkan yer çıkıyor ve ikiside 9 euro eğer bunlar origin acces gibi değilse mesela birisi battlefield 1 diğeri revolution edition falansa originden almak daha karlı oluyor %75 indirim vermiş çünkü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı