Battlefield 1 R7 240 ve X3 450 Performansı

Azer Bülbül

Hectopat
Daha fazla  
MSI R7 240
4 GB RAM
AMD Phenom II X3 450
Sizce 720p veya 768p en düşükte 35 FPS üstü verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri ve Teknik Ayrıntılar – Battlefield Resmi Sitesi

Kendi sitesinde minimum 8 GB RAM önermiş.

Minimum sistem gereksinimlerinin hiçbiri karşılanmıyor. Ama siz bilirsiniz. Şahsen 20 zor görürsünüz diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

↑↑ Bu linkte E7400 + GT 730 + 4 GB kombinasyonuyla denenmiş

RX550 ile medium-high arası 35-45 FPS alıyorum 4GB RAM ile. RAMi pek önemsemiyorum. Kaldırır lakin zevk alamazsınız.
Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri ve Teknik Ayrıntılar – Battlefield Resmi Sitesi

Kendi sitesinde minimum 8 GB RAM önermiş.

Minimum sistem gereksinimlerinin hiçbiri karşılanmıyor. Ama siz bilirsiniz. Şahsen 20 zor görürsünüz diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

↑↑ Bu linkte E7400 + GT 730 + 4 GB kombinasyonuyla denenmiş

SP ve MP'da da oynanamaz diye düşünüyorum. 8 GB RAM bile oyunda yetersiz kaldığı zamanlar oluyor. RAM'i geçtim ekran kartı, işlemci gibi birimler de yetmiyor. Maalesef oynamanız çok zor.

Rami 8 gb yapsam ve ayarları en düşüğe çeksem bide bf1 orjinal sitesindeki minimum sistem gereksinimleri 1920x1080 için benim monitörüm ise 1360 x720 bu şekilde olsa ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı