Pnömotoraks ve askerlik

• Konuyu başlatan sp15x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 6.471
Yazmışım ya zaten. Gerekli değil ancak isterseniz götürün. bana verilen e-yoklama kağıdında sonuç raporunu getirin yazılmış ancak ben yapmadım. Rapor çıktığı anda e-devlette gözükmüş.
ben de 2 kez aynı yerden geçirdim ilkinde tüp diğerinde ameliyat oldum muaf olabilir miyim

Yazmışım ya zaten. Gerekli değil ancak isterseniz götürün. bana verilen e-yoklama kağıdında sonuç raporunu getirin yazılmış ancak ben yapmadım. Rapor çıktığı anda e-devlette gözükmüş.
bende aynı yerden 2 kez geçirdim 1.diren 2.ameliyattı aslında 3 kez geçirdim antibiyotik de vermişlerdi sistemde o yok muaf alır mıyım sence

Son düzenleme:
Selamlar benim 2 kere akciğerim söndü ilkinde drenle tedavi oldum iyileştim 1 sene sonra aynı yerden tekrarladı ve tekrar söndü 2.sefer söndüğünde tekrar dren taktılar ve hastanede yatarken tekrar söner diye bu sefer kapalı ameliyata aldılar yani 2 kere söndü dren takıldı ve üstüne de ameliyat yaptılar . Bu durumda askerlikten muaf alır mıyım

Dene ama ben zamanında araştırdığımda böyleydi.
Chat gpt ye sorduğum da yönetmeliğe göre muaf almam gerektiğini söylüyor ilk kez söndüğünde diren tedavisi muaf değil bir kez daha aynı yerden sönerse muaf alman gerekiyor askerliğe elverişli değildir diyo üstüne de kapalı ameliyat olmuşsun kesin muaf alman lazım yönetmeliğe göre diyo . Bide benim ameliyat olduğum yerin altında 3 tane daha bül çıktı ameliyat öncesinden kalmaymış raporda öyle yazıyor yani yeni bişey değil eskiden beri ordaymış buda risk taşıyormuş sanırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı