Battlefield 1 sadece tüfek modu nasıl girilir?

Paul Walkers

Hectopat
Evet sorum başlıktaki gibidir. Sadece tüfek olan moda nasıl girebilirim?

Bilen yok galiba .

Son düzenleme:
Sunucu tarayıcı kısmında ''Filtre'' seçeneğinden ''Silah'' sekmesindeki silahları kapatıp açabilirsiniz. Yaptığınız filtreye uyan sunucular hemen alt tarafta sayı olarak belirir. Ancak yaptığınız filtreye uygun sunucu her zaman bulunamayabilir.

Deneyeceğim birazdan.

Hocam maalesef 1 tane sunucu bile yok.
Tek tüfek modu seçiliyken sunucu ben de bulamadım, otomatik olanlarındanen az bir tanesini açmayı deneyin, gerçi sunucu bulsanız da doluluk olur mu bilemem, bir ara böyle bir sunucuya denk gelmiştim ve sadece tüfek kullanılabiliyordu. Sanırım bu modlar özel sunucularda oluyor sadece. Sanırım ana sayfada ''Özel Oyunlar'' kısmından oyun bulmalısınız.

Normal sunucuda da maalesef tüfek yok. Mecbur otomatik giriyorum. Silah alma neden bu oyun için sıkıntılı? Bir türlü alamadım.

Son düzenleme:
Normal sunucuda da maalesef tüfek yok. Mecbur otomatik giriyorum. Silah alma neden bu oyun için sıkıntılı. Bir türlü alamadım.
Anasayfadaki Özel oyunlar kısmında hızlı maça girmiştim bir ara denk gelmişti, sanırım sunucu kiralayıp bu şekilde özel mod oluşturuyorlar ve istedikleri ekipmanları seçebiliyorlar, emin değilim ama durum böyle gözüküyor.

Silah satın alabilsem bulamadım bir türlü. Vallahi ne zaman otomatikle girsem hep ölüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…