- Makaleler
- 2
Arkadaşlar Battlefield V'de bildiğim kadarıyla Online oynamak için önce aşağıdaki 5 yeri bitirmem gerek ama inmiyor. İlkini oynadım gerisi inmiyor. 6 saattir %0'da kaldı.
EA uygulamasının beklenmedik bir şekilde çökmesi can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:
\[Kullanıcı Adınız]\AppData\Local` yolunda bulunur).
- yönetici olarak çalıştırın:
- Masaüstünüzdeki EA uygulama kısayoluna sağ tıklayın.
- "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
- önbelleği temizleyin:
- EA uygulamasını açın.
- Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın.
- Yardım > uygulama kurtarma yolunu izleyin.
- "Önbelleği temizle" düğmesine tıklayın.
- Microsoft Visual C++ redistributable güncelleyin:
- En son Microsoft Visual C++ redistributable sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Bunu resmi Microsoft web sitesinden indirebilirsiniz.
- EA uygulama klasörlerini yeniden adlandırın:
- Yerel uygulama verileri klasörüne gidin (genellikle 'C:\users
- EA Desktop ve Electronic Arts klasörlerinin adlarını bk ekleyerek yeniden adlandırın.
- EA uygulamasını yeniden yükleyin:
- Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, EA uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
yapay zekadan alıntı.
Hocam bu adımları yapın.
Bu konu yardımcı olabilir belki; [FIXED] "The app crashed unexpectedly" error in EA app since Feb. 7, 2024
Origin'i komple kaldırıp denemen lazım galiba.Hocam hepsini tek tek denedim ama yine de olmadı.
Origin'i komple kaldırıp denemen lazım galiba.
Origin'i komple kaldırıp denemen lazım galiba.
sfc /scannow
Bilgisayarda yeni kullanıcı oluşturup EA App'i oraya indirmeyi dener misin?
Oyunun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Ben ilk indirdiğimde açılıyormuş gibi olup kapanıyordu, dosyaları doğruladım sorunum çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.