Battlefield 1 SMG08/18 dürbünlü nasıl alınır?

tahaokumus

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar BF1 smg08/18 dürbünlü açmak istiyorum ama tank mayını görevi zor geldi bayağı deniyorum. Deniyorum anca. 2 tane yapabildim. Acaba bunun bir taktiği var mı? Bunu en hızlı nasıl yapabilirim?

Fort Vaux tamamen bomba spam haritası. Tek maçta görevi tamamlarsınız.

Affedersiniz ben görevi 5 düşman öldür diye hatırlıyordum meğer 5 düşman tankını imha etmiş. Sina Çölü ve Amiens bu görev için en iyi haritalar bence. Ayrıca vasıta doğma süresi %50 olan sunuculara girmek işinizi kolaylaştırır.

Son düzenleme:

Affedersiniz ben 5 düşman öldür diye hatırlıyordum meğer 5 düşman tankını imha etmiş. Sina Çölü ve Amiens bu görev için en iyi haritalar

Teşekkürler BF 1 de kaç saatiniz var acaba benim şu an 45 saatim var fetih modunda 15 kill i geçemiyorum 20 kere falan oluyorum genelde bu oynaya oynaya geliştirebilir miyim?

Teşekkürler BF 1 de kaç saatiniz var acaba benim şu an 45 saatim var fetih modunda 15 kill i geçemiyorum 20 kere falan oluyorum genelde bu oynaya oynaya geliştirebilir miyim?
Benim de çok değil 90 saat civarı oyun sürem var ve 20 öldürüp 10 kere ölüyorum. Bilir biri değilim ama bence tabii ki aiminiz geliştikçe kill oranınız artar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı