Ekran kartı sürücülerini güncellemen lazım yazana göre.Oyuna girdiğimde tamam tuşuna tıklanmıyor ve oyuna girmeden önce hata veriyor.
Eki Görüntüle 2382634
Eki Görüntüle 2382635
Ekran kartı güncel fakat işlemci için daha fazla driver mevcut değil.Ekran kartı sürücülerini güncellemen lazım yazana göre.
Şuanda Intel'in iGPU driver'lerini soruyor, muhtemelen öncelik iGPU'da olduğu için oyunu GTX 1050 ile değil Intel HD Graphics 630 ile açmaya çalışıyor. Çünkü oyun senden Intel driverlerini güncellemeni istiyor ancak ekran kartın NVIDIA.Ekran kartı güncel fakat işlemci için daha fazla driver mevcut değil.
Yani çözülmesi mümkün değil miŞuanda Intel'in iGPU driver'lerini soruyor, muhtemelen öncelik iGPU'da olduğu için oyunu GTX 1050 ile değil Intel HD Graphics 630 ile açmaya çalışıyor. Çünkü oyun senden Intel driverlerini güncellemeni istiyor ancak ekran kartın NVIDIA.
Mümkün tabii ki, önceki mesajıma bakar mısınız?Yani çözülmesi mümkün değil mi
Önceliği nasıl ekran kartına vereceğim, tam anlamadım.Mümkün tabii ki, önceki mesajıma bakar mısınız?
Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla ve NVIDIA denetim masasını aç.Önceliği nasıl ekran kartına vereceğim, tam anlamadım.
Denetim masası açılmıyor işte daha önce forum açmıştımda çözüm bulamadım.Masaüstünde boş bir yere sağ tıkla ve NVIDIA denetim masasını aç.
3D ayarlarının yönetilmesi kısmından "tercih edilen grafik işlemcisi" seçeneğini "Yüksek performanslı nvidia işlemcisi" yap.
Ekran kartının driverlerini kurduğuna emin misin?Denetim masası açılmıyor işte daha önce forum açmıştımda çözüm bulamadım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.