Umutbozkır Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Steam üzerinden Battlefield 1 aldım ama "The game Battlefield™ 1 does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game" hatası veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Steam üzerinden Battlefield 1 aldım ama "The game Battlefield™ 1 does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game" hatası veriyor.
BBxboyss Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Origin hesabını bağlayıp girmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Umutbozkır Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 BBxboyss dedi: Origin hesabını bağlayıp girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... nasıl bağlıyacağım bilgim yok yardım ederseniz sevibirim Artı 0 Eksi
BBxboyss dedi: Origin hesabını bağlayıp girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... nasıl bağlıyacağım bilgim yok yardım ederseniz sevibirim