Battlefield 1 tüfek değişkenleri

Uncle Chaz

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Battlefield 1 oynayan arkadaşlara umarım yardımcı olur

Shotgun (Pompalı tüfekler)

Factory : Hafif ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, daha hassas hedefleme
Slug : Arttırılmış menzil, yakından hedefi vurabilmek için daha özen göstermek gerekiyor
Hunter : Daha sıkı saçma taneleri, daha fazla menzil, factory ile slug arası bir değer
Sweeper : Daha fazla saçma dağılımı, düşük menzil, daha fazla hasar
Backbored : Düşük geri tepme, daha hızlı geri tepme sonrası toparlama, az hasar
Extended : Daha fazla şarjör kapasitesi

SMG -Sub-machine gun (Makinalı tabanca)

Storm :
Düşük geri tepme
Trench : Daha iyi nişan almadan atış
Factory : Hafif ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, daha hassas hedefleme
Optical : Daha iyi hedef tutturma, optik nişangah eklenmiş
Experimental : Silah açıklamasını okuyun

Self-loading (Otomatik dolduruşlu)

Sweeper :
Tam otomatik, daha iyi nişan almadan atış
Sniper : Daha iyi hedef tutturma, ekli iki ayaklı destek, ekli dürbün nişangah
Marksman : Daha iyi hedef tutturma, ekli dürbün nişangah
Extended : Daha çok mermi kapasitesi, düşük geri tepme, daha küçük mermiler

LMG -Light-machine gun (Hafif makinalı tüfek)

Low weight :
Hafif ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, daha hassas hedefleme
Suppressive :
Daha büyük şarjör, ekli iki ayaklı destek
Telescopic : Ekli iki ayaklı destek, dürbün ekli

Bolt-action (sürgülü mekanizma)

Sniper :
Daha fazla yakınlaşma (zoom), ekli iki ayaklı destek
Marksman : Daha düşük yakınlaşma (zoom), daha fazla nefes tutma desteği
Trench : Daha küçük mermiler, daha hızlı atış desteği
Experimental : Silah açıklamasını okuyun
Infantry : Daha az ağırlık, geri tepmeden sonra hızlı toparlanma, dürbün özelliği yok
Carbine : Daha iyi nişan almadan atış, hareket halindeyken daha iyi hedef tutturma, nişangah değiştirilebilir.

Terimler

Geri tepme
: Recoil
Nişan almadan atış : Hip fire
İki ayaklı destek : Bipod

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yardımcı olur musunuz acaba?
Ben bf1 de 30 levelim. 5 bin kadar savaş tahlilim var.
ama hiç bir işe yaramıyor. silahları açamıyorum.
premium silahlar var ama gerisi kilitli.
savaş tahlili geliyor, bir işe yaramıyor.
Şimdiden Teşekkürler cevabınız için.

Merhaba, hicbir ise yaramiyor derken anlamadim ? Silahlari acmak icin bu tahvilleri kullanicaksin. Herhangi bir sinif secip (assault,medic,support,scout) ekran goruntusu atabilir misin ?

Merhaba, hicbir ise yaramiyor derken anlamadim ? Silahlari acmak icin bu tahvilleri kullanicaksin. Herhangi bir sinif secip (assault,medic,support,scout) ekran goruntusu atabilir misin ?
Sorun ne acaba?

Son düzenleme:
Hocam şimdi bu sınıfta zaten savaş tahvili ile açılabilen silahları açmış gözüküyorsun, onun dışında yanında kilit simgesi olan silahlar görev yaparak açılacak. Görev derken de mesela Ribeyrolles 1918 Fabrika, MP18 ile 7 tane daha adam öldürürsen açılacak. SMG'yi zaten açmışsın, Obrez'in de yarısını yapmışsın. Savaş tahvilleri 1 ile 10. seviye tüfek, tabancalar ve bıçakları açmak için kullanılıyor. Acaba hangi anlamda işe yaramıyor dedin, lütfen anlamadıysam düzelt beni.

Teşekkür ederim cevabınız için. Görev ile açılan silahları biliyorum ama ben bu savaş tahvillerini ne yapacağım onu bilmiyorum Sanıyorum oyunda çok fazla silah yok? Çünkü taarruz sınıfında adam akıllı silah yok. hep pompalı koymuşlar, sanki gıcıklığına yapmışlar.

Dediğim gibi hocam level atlayarak aldığın savaş tahvillerini her sınıftaki silahları açmak için kullanıcaksın. Onun dışında bir işe yaramıyor zaten. Çok fazla silah yok derken aslında baya bir silah var. Favorileri silahlarını da yazar mısın ?

Taarruz sınıfında silah olmaz olur mu Atomatico ,Hellriegel ve bence en iyisi Ribeyrolles var. Ayrıca sol alttaki Machinenpistole var ki düşman başına, efsane bir silah o. Fazla iyi yani. Onu açmaya kasıyorum şimdi zaten.

Abi tekrar merhaba, benim sana iki adet sorum olacaktı da. Bir silahta skin ne kadar önemlidir. Bende Battlepack'lerden çıktı bazılarını da kullandım ama ne işe yarıyor bilmiyorum. Güç falan mı veriyor? Birde bende bir tabanca skini var, süper nadir diyor, hurdaya bozdursam 10.000 hurda verecek. Kullanmam içinde 10. seviye olmam lazım. Beklemeli miyim yoksa bozdurmalı mıyım? Tekrardan teşekkür ederim .

Tekrardan merhaba @Anakin SkywaIker kardeşim, bir silahta skin sadece görsel amaçlıdır, silaha güç,denge,menzil vs. hiçbir etkisi yoktur. Sadece görsel olarak kullanılıyor. Şahsi fikrime göre beyaz, altın gibi göz alıcı renkler hariç oyun oynarken çok da fark edilmiyor, adam mı kovalayayım yoksa skine mi bakayım (küfür gibi oldu pardon ) silahın rengine mi bakayım derken ben göremiyorum bile.

Bu arada süper nadir skinin ekran görüntüsü ya da ismini biliyorsan yazabilir misin? Merak ettim Bence bozdurma ama dursun ya da sen ismini yaz ona göre yorum yapayım. Daha iyi olur öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…