Battlefield 1 tüfek değişkenleri

Abi No. 3 Revolver Alçıtepe ve Suikastçi var. SS aldım ama atamadım boyutu fazla diye.
Oyunu türkçe oynamıyorum ama eğer beyazsa bahsettiğin skin bence tut, ben altın rengini sevmiyorum. Türkçe silah skinlerini bilmediğim için sadece beyazsa tut derim, değilse de bozdur.

Dediğim gibi hocam level atlayarak aldığın savaş tahvillerini her sınıftaki silahları açmak için kullanıcaksın. Onun dışında bir işe yaramıyor zaten. Çok fazla silah yok derken aslında baya bir silah var. Favorileri silahlarını da yazar mısın ?

Taarruz sınıfında silah olmaz olur mu :) Atomatico ,Hellriegel ve bence en iyisi Ribeyrolles var. Ayrıca sol alttaki Machinenpistole var ki düşman başına, efsane bir silah o. Fazla iyi yani. Onu açmaya kasıyorum şimdi zaten.
Aslında sadece taarruz sınıfını oynadığımdan bana göre silah sayısı az :) Diğerleri hoşuma gitmiyor pek. En sevdiğim bir silah var o'da "M1917 Siper Karabinası" taarruz sınıfında bulunuyor. Tek tek sıktığı için düşmanları 100 metreden avlaması kolay oluyor. Ama bazende sıkıntı oluyor, tek atış özelliğinden dolayı. Bende, Ribeyrolles'ı açmaya çalışıyorum. Belki o işe yarayabilir.

Oyunu türkçe oynamıyorum ama eğer beyazsa bahsettiğin skin bence tut, ben altın rengini sevmiyorum. Türkçe silah skinlerini bilmediğim için sadece beyazsa tut derim, değilse de bozdur.
Abi bir beyaz-sarı var. Birde beyaz-siyah var :D. Neyse ben tutayım bari. Ama keşke bir artısı olsaydı...

Aslında sadece taarruz sınıfını oynadığımdan bana göre silah sayısı az :) Diğerleri hoşuma gitmiyor pek. En sevdiğim bir silah var o'da "M1917 Siper Karabinası" taarruz sınıfında bulunuyor. Tek tek sıktığı için düşmanları 100 metreden avlaması kolay oluyor. Ama bazende sıkıntı oluyor, tek atış özelliğinden dolayı. Bende, Ribeyrolles'ı açmaya çalışıyorum. Belki o işe yarayabilir.
@Jerema97 Taarruz sınıfında zaten 100 metreden adam avlamak diğerlerine göre biraz daha zor. Sıhhiye ve gözcü sınıfında da bu işe yarayacak çok silah var. Hem tek tek atan, hem de dürbünü olan tüfekler (sıhhiye sınıfında: Mondragon sniper, Autoloading 8.25 Marksman, gözcü sınıfında : Martini Henry, SMLE MKIII Marksman,M1903 Marksman çok uzak mesafede etkili) işine yarayabilir. Ribeyrolles bence orta orta ve uzun mesafede ideal, yakın mesafede kesinlikle Automatico ve bahsettiğim Machinenpistole.

Abi bir beyaz-sarı var. Birde beyaz-siyah var :D. Neyse ben tutayım bari. Ama keşke bir artısı olsaydı...

Aynen @Anakin SkywaIker bence de tut onları şimdilik renkler fenaya benzemiyor :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı