Battlefield 1 varken Battlefield Revoulution da alınır mı?

İlya Muromets

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Gördüm ki PS Store'da BF1 100TL ancak BF1 Revolution 43TL(%80 indirim) ve bu tüm DLC'leri içerdiğini yazıyor.
Bu BF1 Revolution nedir? Alırsam indirmek zorunda kalır mıyım? BF1'i olan arkadaşlarla oynayabilir miyim?
Premium Pass'tan daha ucuz ancak Premium Passide beraberinde içeriyor.(BF1 sahibiyim-DLC yok)
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
Battlefield™ 1 Devrim

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1'i fazlaca oynamadım fakat BF4 tecrübelerime dayanarak sanırım bu hali Premium Edition (tüm DLC'lerin ayrı ayrı alımının daha ucuza ve daha fazla içerikli hali) gibi bir şey. DLC'leri ayrı olarak indirmeniz gerekecektir. DLC haritalarının oynanması için arkadaşlarınızda da aynı DLC olmalı fakat oyunun temel halindeki haritalarda oynayabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz, fakat DLC maplerinde birlikte oynayamazsınız. İndirme muhtemelen yaparsınız ama düşük bir boyut olur diye tahmin ediyorum. Almanın o kadar gerekli olduğunu düşünmüyorum çünkü o mapler fazla oynanmıyor.

Almaya karar verdim ve Tüm DLC'ler geldi, Premium Pass'te geldi ancak oyun içi satın alma bölümünde Premium yok gibi davranıyor. Oyuna girdiğimde ise Tüm Premium silahlar, görev karşılığı açıldı. Ayrıca tüm maplerde açıldı.
Ayrıca 25 tane Battlepack verdi, 20'si de en az mavi çıkan ama sanırım sadece efsanevi çıkanda vardı.
Kısacası DLC'lere ve Premium Pass'e 47TL ödedim. Ucuz geldiğinden aldım. Konu kilitlenebilir.
Ek Not: Toplam 10 MB kadar bir indirme yaptı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı