Battlefield 1 ve Battlefield 4 sunucuları ne durumda?

Her 2 oyunda şuan çok iyi durumda, BF1 daha yeni bir oyun olduğu için sunucu durumları çok daha iyi, ben en son 2 ay önce oynuyordum ve çok rahat oyun buluyordu, eğer Premium alırsanız odalara daha hızlı girersiniz çünkü Premium sıra var.
 
BF4 1 ay önce oynuyordum çok dolu server var. Hile hiç görmedim çoğunda koruma var zaten. Ama resmi serverler yok dolu olanların hepsi 3. parti ve bazılarında siper limiti gibi çok saçma kurallar olabiliyor. 1 i eskiden oynamıştım şu an ne durumda bilmiyorum ama bana soracak olursan 4 daha eğlenceli.
 
Battlefield 1'in de 4'ün de 45 TL olduğunu öğrendim ve almaya karar verdim.
Fakat serverler boşsa almaya gerek yok, oyuna sahip olan birileri yazabilir mi?

Size tavsiyem EA Play'le 1 ay denemenizdir. BF4 özeti: Viper adlı tanrı 1080P. BF1 özeti: Hackers GO brr. Hepsi Premium'la denenmiştir. Tek uzun süreli oynanılcak oyun BF5'dir.

BF 1'in server durumları gayet iyi. Oynayan oyuncuları hala var. Hile çok. Premium'unuz varsa çok hızlı oyun bulabilirsiniz. BF4 hakkında bir bilgim yok.

Tam anlamıyla katılıyorum efsane oyun ne hile var ne bir sıkıntısı(!)
 
Size tavsiyem EA Play'le 1 ay denemenizdir. BF4 özeti: Viper adlı tanrı 1080P. BF1 özeti: Hackers GO brr. Hepsi Premium'la denenmiştir. Tek uzun süreli oynanılcak oyun BF5'dir.



Tam anlamıyla katılıyorum efsane oyun ne hile var ne bir sıkıntısı(!)

Bf5 çok net Bf1'in dlc si ya. Oyuna renk paletinden ötürü katlanamadım ben açıkcası ve robotik kollu hanımefendiden ve daha nicesinden... Dünyada en çok havanın kirletildiği dönemde herhalde her yer çiçek böcek. Düşmanları seçmek çok zor. Oynanacak harita çok az ve 2. dünya savaşının baş kahramanı olan ülkeler oyunda yok :D Yarım bir oyun anlayacağınız. Yapımcılar oyuna diğer ülkeler sonradan eklenecek dedi ama yalan olduğu o kadar kesindi ki yani :D Geçenlerde oyuna artık güncelleme gelmeyeceğini duyurup tüm ahali yeni BF oyununa yöneldiler.
 
BF1.

BF5 çok net BF1'in DLC'si ya. Oyuna renk paletinden ötürü katlanamadım ben açıkcası ve robotik kollu hanımefendiden ve daha nicesinden... Dünyada en çok havanın kirletildiği dönemde herhalde her yer çiçek böcek. Düşmanları seçmek çok zor. Oynanacak harita çok az ve 2. dünya savaşının baş kahramanı olan ülkeler oyunda yok :D yarım bir oyun anlayacağınız. Yapımcılar oyuna diğer ülkeler sonradan eklenecek dedi ama yalan olduğu o kadar kesindi ki yani :D geçenlerde oyuna artık güncelleme gelmeyeceğini duyurup tüm ahali yeni BF oyununa yöneldiler.

BF1'in silahlarının neredeyse sekmemesi daha basit oynayan bir kitleye hitap ediyor. Ben oyunlarda gerçekçilik aramıyorum. BF1 gibi ustalascak bir şey olmayan bir oyunda BF5'in zevkini almak oyunu Valorant'a döndürüyor. Belli bir seviyeden sonra zevk alacak bir şeyin kalmıyor.
 
Ekran Görüntüsü (1363).png

Ekran Görüntüsü (1364).png
 

Geri
Yukarı