Battlefield 1 vs 2042 vs Ready or Not

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT
RAM
16 GB 5600Mhz
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
RTX 3050 6GB
İşlemci
AMD Ryzen 5 7640hs
Merhaba Battlefield serisi indirimde ama Ready or Not mu alsam Battlefield 1 veya 2042 mi alsam karar veremedim. Hangisini almalıyım? Grafikleri ve fizik motoru benim için önemli iyi günler.

BF5 al hala grafik atmosfer ses olsun her açıdan teknik vs üstün bir oyun 2042 alınır ancak BF ruhundan ziyade açık ve büyük harita CoD gibi olmuş bence daha akıcı ama sıkıcı bir oyun BF5'e göre atmosfer yoksunu dümdüz çatışma gitgide düzeliyordu en son baktığımda 2042 ancak BF4 seven kitleye uyar kararı kendin ver. Ready or Not zaten çok farklı bir tarz bu ikisinden.

Ben aşırı modern sevmem 2042 soğuk bakıyordum zaten CoD severim ama arşa çıkmış aşırı ileri teknolojiyi sevmem zevkimi bozuyor hızlı çatışmayı da fazla sevmem çünkü sinir olurum sakince sessiz ilerlenebilir açık dünya kendi kararına bırakılmış geniş seçenekler sunan bir şey arıyorum tabii fizik motoruda öncelikli gidip de GTA San Andreas fizik motoru gibi bir şey çıkarsa oynamam.

Ready or Not'u swat4'ü sevdiğim için eklemiştim biliyorum çok dışta olduğunu sadece sordum.

BF 2042 alınır şu anda. Ready or Not çok farklı bir oyun, onu siz bilirsiniz.

Sanki Battlefield 5 alacağım gibi çünkü daha yeni ve bana hitap ediyor ama bir yanda yarı fiyatına Battlefield 1 var kararsız kaldım.

2042 bana hitap etmiyor ileri derecede modern oyunları sevmem Cyberpunk 2077 gibi.

Battlefield1 çok güzel oyun. Serinin en iyi savaş atmosferi 1'de hikayesi de gayet iyi. BF5 ben oynmayı denedim ancak beğenmedim savaş oyunu olamsına rağmen herkes farklı bir kostüm giymiş atmosfer desen kötü ve fazla hızlı geldi bana. 1'in büyük artılarından biride oyunda Osmanlı olması ve Türkçe seslendirmeler vs oluşu. Şunu belirteyim oyunda iyi oyuncular fazla ve alışmakta zorlanabilirsin.

Battlefield1 çok güzel oyun. Serinin en iyi savaş atmosferi 1'de hikayesi de gayet iyi. BF5 ben oynmayı denedim ancak beğenmedim savaş oyunu olamsına rağmen herkes farklı bir kostüm giymiş atmosfer desen kötü ve fazla hızlı geldi bana. 1'in büyük artılarından biride oyunda Osmanlı olması ve Türkçe seslendirmeler vs oluşu.

1 de çok hile var diyorlar bilemedim.

Bir de P2W olayı nasıl hangisinde daha az etkili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı