Battlefield 1 vs 5 vs 2042

Aqoray

Femtopat
Steam'de Battlefield serisi indirimde hangi oyunu alsam kararsız kaldım. Serinin hangi oyunu daha iyi? Başka oyun önerilerine de açığım.

5 de deli gibi asyalı hacker olduğunu yazmışlar Battlefield 1'i oynadım hackerla karşılaşmadım ama hızlı bir oynanış tarzı yok hızl oynarsanız silahlar eski sekiyor kurşunlar yavaş hızlı oyun dönmez 4'e de bakabilirsiniz.

5 de deli gibi asyalı hacker olduğunu yazmışlar Battlefield 1'i oynadım hackerla karşılaşmadım ama hızlı bir oynanış tarzı yok hızl oynarsanız silahlar eski sekiyor kurşunlar yavaş hızlı oyun dönmez 4'e de bakabilirsiniz.

5'i çoğu kişi önermiyor. 1 veya 2042 alabilirsin. 2042 şu anda alınabilir gibi, ben de aldım ama daha denemedim.

Sağ Ol'un Battlefield 1 aldım en yakın zamanda oynayacağım.

Battlefield 1 onadım güzeldi ama online maç bulması çok yavaş ve biraz daha sakin geçen bir oyun. Bu gün Battlefield 2042 indirdim ve biraz oynadım. Mekanikleri kötü değildi hoşuma gitii, hatta şu an oyunu alan sayısı oldukça fazla oyunun daha iyi yapıldığı söyleniyor.

Battlefield 1 onadım güzeldi ama Online maç bulması çok yavaş ve biraz daha sakin geçen bir oyun. Bugün Battlefield 2042 indirdim ve biraz oynadım. Mekanikleri kötü değildi hoşuma gitii, hatta şu an oyunu alan sayısı oldukça fazla oyunun daha iyi yapıldığı söyleniyor.

Baz kişiler gömüyor çok ağır güncellemeler çöp diye bir de incelemeler karışık olunca almadım zaten tarzım değildi gelecek tarzı oyunlar.

Sağ Ol'un Battlefield 1 aldım en yakın zamanda oynayacağım.

Her şeyi yerine göre kullanın yoksa oynayamazsınız zor olur uzaktan vurmaya çalışmayın sabit değilse çünkü kurşunlar yavaş tek atmıyor zaten uzaktan kafadan hariç ne de olsa eski zamanda geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı