Battlefield 1 vs Battlefield 3 vs Battlefield 5

tahaakaplan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
RTX 3060Tİ
16GB RAM
ASUS PRİME B 450M-K II
512GB SSD
2TB HDD
Yaklaşık 4-5 ay önce Game Pass'den BF1 oynamıştım. Şimdi indirimlerde BF4 aldım. BF1 mi alsam BF3 mü alsam kararsızım. Siz söylerseniz iyi olur. Güzel diyosanız BF5'te olabilir.

Bence BF1 daha iyi BF5'den. Ben sürekli BF4 oynuyorum, orası ayrı.

Ne farkı var Standart Edition'dan?
Hikayeye bir etkisi varmıdır bilmiyorum ama Online ile ilgili şeyler veriyor diye biliyorum her oyunda. BF1 için full paket alacağım online oynayacağım içim ama diğer oyunlarda kararsızım.

Hikayeye bir etkisi varmıdır bilmiyorum ama Online ile ilgili şeyler veriyor diye biliyorum her oyunda. BF1 için full paket alacağım online oynayacağım içim ama diğer oyunlarda kararsızım.
Anladım. Ben şahsen kendim grind yaparak kazanmayı daha çok seviyorum. Hele de arkadaşlarla giriyorsam değme keyfime.

merhaba
online olarak hangisi daha iyi bf2042 nasıldır ilk defa oynayacağım
İlk defa BF oynayacaksanız 2042 gayet tatmin eder. Silah çeşitliliği olsun, haritaları olsun, farklı araçları olsun. Daha sonrasında eski BF oyunlarını oynarsanız 2042'ye uzun süre bakmayabilirsiniz.

Bu arada başka bir konudan gördüm, tüm BF oyunları EA Games'de indirimdeymiş, büyük indirim hem de. Almak isteyenler hiç kaçırmasın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı