Battlefield 1 vs Battlefield V

Herhangi birisini alabilirsin tercihine göre ama hackerlardan keyif alabilir misin? İşte onu bilemem daha yeni Battlefield 5 oynadım ve 1400 saattir oynuyorum bu oyunu hackerlar özellikle bedava verildikten sonra bolca olmaya başladı ne yazık ki. Aynı durum Battlefield 1'de de vardı son oynadığımda.

Daha yeni çıktım Battlefield 1 serverdan. Kalkmadan 9 saat oynarsın. 5 yükleme ihtiyacı hissetmedim daha. Serverlar full 24 saat. Tek tük bazen cheater oluyor o kadar. Onda da başka servara atlıycan.

Ben BF1 aldım ve sunucular harbi işliyor. BF 1 almanı öneririm atmosferi çok güzel. Tıkladığım anda oyunu buluyor.

BF5'i internet de 5-10 TL ye bulabilirsin. CD Key olarak veriliyor. 1 ay önce aldım ama oynamadım pek çünkü oyun hızı bana göre değil.

Battlefield 1 mi almalıyım yoksa Battlefield V mi? (Multiplayer)
Her iki oyunda da klasik Battlefield bug'ları mevcut. BF1'de çoğu zaman bıçak atma animasyonu girmiyor bildiğin adamın sırtından bıçaklamak için yaklaşıyorum F tuşunu kırana kadar basmama rağmen animasyon girmiyor adam arkasını dönüp beni patates ediyordu. Aynı olayın biraz farklısı BF 5'te var. Hatta bu daha absürt, bıçaklama animasyonu giriyor düşmanı kendime çeviriyorum bıçağı tam sokucakken hatta ve hatta bazı durumlarda bıçağı adama sokmuş oluyorum fakat arkadan başka birisi beni öldürüyor ve animasyon girmesine rağmen bıçaklamaya çalıştığım adam ölmüyor. Ayrıca iki oyunda da silah dinamikleri biraz kötü. Battlefield 1'deki o hantal silah kullanımı Battlefield 5'te daha akıcı geliyor insana. Bilmiyorum, şu zamanda iki oyun da sıkar bence. Neyse o kadar bug olmasına rağmen hissiyat olarak BF1 daha iyi bence.

Dediğiniz bıçak hatalarını çok yaşadım gerçekten de öyle. Silahlar dediğiniz gibi hantal ve mermiler çok garip bir şekilde gidiyorlar. Spray falan atmak çok zor zaten. 2042 oynuyorum 2 gündür ve tam istediğim gibi her şey.

Biraz da size bağlı. Mesela ben WW2 ile daha çok ilgilenirim. Ondan BFV bana çok ama çok daha iyi geldi. Iwo Jima'da Amerikalıları püskürtmenin verdiği zevki hiçbir şeyde alamıyorum. Ha! bir tek BF1'de yanlış hatırlamıyorsam İmparatorluğun Kıyısında diye bir harita vardı. O en sevdiğimdi. Genel olarak BF1 daha çok seviliyor.

Not: 2 oyunu da değerlendirme yapabilecek kadar oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…