Battlefield 1 vs. Rainbow Six: Siege

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    87
BF1'e lafım yok güzel oyun da, olayı sadece sürekli öldür öl şeklinde. R6 daha komplike ve zor bir oyun. Çeşitlilik ve kendini oynatma süresi BF1 den çok daha fazla.

Güncelleme alan bir oyun; haritalar, yeni operatörler ve operatör açma için uğraşma vs. sizi keyifle meşgul eder. Belirli bir süre sonra ranked girmeye başlarsanız da orası da ayrı bir uğraş. Sizin yerinizde olsam Rainbow Six Siege alırım.

Arkadaşlar aklımda iki oyun var ikisinin de farklı yönleri kafamı karıştırdı. Sizce hangisini almalıyım ve neden?

BF1 diyorum bazen ama onun da üzerine yeni oyunu çıktı, 5 geldi. Önceki oyuna olan ilgi ve yoğunluk azalır mı sunucularda falan gibisinden düşünüyorum bazen.

Eğer kıyaslama yaparak anlatırsanız seçimimde daha kolay karar verebilirim.

Hocam oyuna ilgi hala devam ediyor o yüzden içinizde sıkıntı olmasın. bffff.jpg

Maç satan ya da saçma sapan oynayana en azından ben pek denk gelmedim. Düşük ranklarda taktiksel ve takım oyunu biraz zayıf olsa da, skor ne olursa olsun maçı kazanmaya çalışıyor herkes. Yüksek ranklara çıkmak için takımının olması önemli tabi.

Yine de araştırıp hangi oyunu almak isteyeceğinize iyi karar verin.

R6'yı İlk aldığında ''lan neden aldım bunu, beceremiyorum da'' diyeceksin. Oynamayı bırakma ilk başlarda bende de oldu. Biraz emek isteyen oyun. İlk başlarda bende dedim içimden bune ya diye. şimdi Platta oynuyorum.

Konuyu fırtlattıysam kusura bakmayın. Bende 2 oyunda var BF1 ücretsizdi 2018 de R6 ya da arkadaşımla başlamıştım 51 tlye deluxe almıştım. Her neyse ikisinde oynuyorum ve ikiside alanlarında harika oyunlar. Ben olsam rainbow 6 için indirimi beklerim neredeyse tüm steam indirimlerinde 41-54 tl arasında oluyor. O zamanlar almak için mükemmel bir zaman. BF1 için bişey diyemem nadiren indirime giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı