Battlefield 1 yapılan görevin işlememesi ve Level düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

frknkzn

Femtopat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 gündür oyun içersindeki Level'im ana menüdeki Level'den yüksek. Bunun sebebi ise başlangıç olarak verilen 5 görevin 2'sini yaptıktan sonra buga girmesi. İlk yaptığım 2 görev dışında hem scout hem de Support görevini yaptım videoda görüldüğü gibi oyun içerisinde 4/5 gözüküyor(normalde 2 defa 5/5 yaptım ) oyundan ana menüye çıktıktan sonra 3/5'e geri dönüyor. Oyun içerisinde tamamladığım için oyun içi 44 Level'im ama ana menüde 36. İlk 5 görev de 3 taneyi tamamladıktan sonra perk görevleri açılıyor ama bende buga girdiği için perk görevlerini de yapamıyorum, 2 gündür tüm modlarda defalarca bu görevleri tekrar tekrar yapmama rağmen sonuç alamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda ilk saniyede oyun içi Tab menüsünde 44 Level'im fakat ana menüde 36 aynı şekilde ESC bastığımda sağda gözüken görevin 5'inin 4'ü yapılmış. Ana ekranda ise 5'de 3. Bunu nasıl çözebilirim?
 
Spot'u trench periscope ile yaptınız değil mi? Periscope kullanınca stotladığınız kişi tamamen kırmızı gözüküyor, normalden daha farklı.

Evet biliyorum hatta şöyle söyleyeyim oyun içerisinde yaptığım ve kabul ettiğinden bir sonraki oyunda sıfırlanıyor, normalde 3 tane istemesine rağmen 1 tane yapsam bile görev tamamlanmış sayıyor. Videodaki çıktığım maçta da sadece 1 kill aldım normalde 5/0'dı, tek kill de önceden yaptığım için 5/5 oldu.
Oyuna 2 gün ara vermiştim bugün tekrardan girdiğimde ana menüde düzgün gözüktü ve oyun içi tamamlandığı için sandıklar o zaman gelmişti ve kullanmıştım hepsini bugün hepsi bir kez daha geldi.
 

Geri
Yukarı