Battlefield 1942 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Tarık Erol

Hectopat
Daha fazla  
Ben oyunu kurduğumda masaüstü ikonuna tıkladım ve açılmadı yönetici olarak çalıştı bu da LogFile.

Şu linkten aşağıda işaretleyeceğim patchi indirebilir misiniz?

1942.PNG

ZIP dosyası içindeki Mods klasörü ve .exe dosyasını oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Sonucu da paylaşırsanız sevinirim.

hangi klasör
Size attığım ZIP dosyası içerisinde .exe dosyası ve Mods klasörü olacaktı. Şu mesajımda. Onları da yine indirmenizi istediğim dosya içerisinde olan simple.txt dosyasındaki yönergeleri takip ederek değiştirme işlemi yapmanız lazımdı. Ne kadarını doğru yaptık, o yüzden soruyorum.

Size attığım ZIP dosyası içerisinde .exe dosyası ve Mods klasörü olacaktı. Şu mesajımda. Onları da yine indirmenizi istediğim dosya içerisinde olan simple.txt dosyasındaki yönergeleri takip ederek değiştirme işlemi yapmanız lazımdı. Ne kadarını doğru yaptık, o yüzden soruyorum.
mods ve exe yi oyunun kurulu olduğu klasöre attım diğer 2 dll yi de internetten indirdim

2 DLL'yi de internetten indirdim.
Fark ettim. :D Onları silin, zaten sorunumuzu çözmemiş.
Mods ve exe'yi oyunun kurulu olduğu klasöre attım.
Tamam, şimdi baştan başlamamız gerekebilir. Önce bana EA Games\Battlefield 1942 ile biten klasör yolunun içindekilerinin fotoğrafını atın. Sonra Mods ve .exe dosyasını silip -imkanınız varsa- oyunun dosyalarını doğrulayın. Yoksa belirtin. Eğer doğrulama işlemi biterse bana yukarıda bahsettiğim klasör yolunun tekrar fotoğrafını bir atın bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı