Şu an anlık olarak 45.
Normale dönmüş hocam o zaman.
Driver güncellemesi yaptıktan sonra düzeldi. Tek kafamda kalan işlemci watt çeki mi?
Oyunda aldığını FPS değeri sizi tatmin ediyorsa pek düşünmeye gerek yok hocam.
FPS normal mi sizce? 150-160 arası 1080p Ultra ayarlar.
Oyunda aldığını FPS değeri sizi tatmin ediyorsa pek düşünmeye gerek yok hocam.
50-55 aralarında geziniyor.Arc A750 sistemimde ona yakın değerler alıyorum. Sizin kartınız ve işlemciniz için normal değil gibi. İşlemci sıcaklığı ne kadar oluyor?
Hocam MSI Afterburner BF1 de çalışmadığı için AMD Adrenalin üzerinden bakıyordum değerlere. Bir de Road 96 oyununda deneyeyim dedim. MSI Afterburner işlemci watt kullanımını 55 gösterirken AMD uygulaması 20 gösteriyor. Büyük ihtimalle AMD uygulamasında sıkıntı var.
50-55 aralarında geziniyor.
Değerlerde normal hocam neden böyle anlayamadım. Sizi rahatsız etmiyorsa böyle kullanmaya devam edebilirsiniz.
Yani hocam daha yüksek FPS almak varken düşük almak rahatsız eder elbette. Sizin sisteminiz nedir? Oyunu Ultra ve 1080p de mi oynuyorsunuz?
A750 ve R5 5500. bende 1080p ultrada oynuyorum. Ölçekleme 100-120 arası değiştiriyorum. 110-150 arası değerler arıyorum. 5600 işlemci aldım kargodan gelsin onu deneyeceğim. FPS bayağı artar diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.