Battlefield 1'in multiplayeri hala aktif mi?

Satın alıcam birazdan, teşekkürler. Yine de multiplayer bazında 5 mi daha iyi yoksa bu oyun mu? Her iki oyunu alsam bile hikayesine girmeyeceğim.
 
Satın alacağım birazdan, teşekkürler. Yine de multiplayer bazında 5 mi daha iyi yoksa bu oyun mu? Her iki oyunu alsam bile hikayesine girmeyeceğim.

Multiplayer atmosferi oynanışı açısından 1 daha iyi. 5 onun yanında aşırı hızlı ve süslü geliyor benim gözüme. Fakat Battlefield 1 de savaş hissiyatı çok iyi şekilde yansıtılmış.
 
Almanı kesinlikle öneririm. Multiplayer kanadı seni memnun etmese dahi ki edeceğini düşünüyorum. Hikaye kanadından yardırırsın. Sunucular konusunda Avrupa'da nedendir bilmem fazla sunucu yok. Oyunda genel olarak Asya sunucuları var. Fakat filtrelerden ayarlanabiliyor
 
İki oyun da bayıyor bence. 2013'ten beri BF gurmesiyim. Battlefield 4 kadar şu seride zevk veren başka bir şey yok.

Bana da Battlefield 4 güzel gelmiyor hocam. Battlefield 3 daha iyi geliyor bana.Bu zamana kadar neredeyse tüm BF oyunlarını oynadım en iyileri 1942, BF1,BF3,BF5 bence.
 
Bana da Battlefield 4 güzel gelmiyor hocam. Battlefield 3 daha iyi geliyor bana.Bu zamana kadar neredeyse tüm BF oyunlarını oynadım en iyileri 1942, BF1,BF3,BF5 bence.
Battlefield 4 uzun süre oynadıktan sonra Battlfield 3'ün Battlfield 4'e göre ne kadar ilkel dinamikleri olduğunun farkına varmıştım. Ve hafızamda kalan o destansı oyun BF3 artık bana komik geliyordu. 10 yıl önce okuldan gelip de BF3'e girmek için can atardım.
 
Battlefield 4 uzun süre oynadıktan sonra battlfield 3'ün battlfield 4'e göre ne kadar ilkel dinamikleri olduğunun farkına varmıştım. Ve hafızamda kalan o destansı oyun BF3 artık bana komik geliyordu. 10 yıl önce okuldan gelip de BF3'e girmek için can atardım.

Bilmiyorum bende ilk başta BF3 oynamama rağmen BF 4 sarmadı beni.Zamanında 1942 bile bana zevkli geliyordu düşük bir bilgisayarım vardı bf 1942 oynardım 🙂
 

Geri
Yukarı