Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul 19 Mart 2025 #1 Battlefield 1'i satın almayı düşünüyorum. Oyuncu sayısı yeterli midir? Maç bulmakta problem olur mu?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 19 Mart 2025 #2 Ben de yakın bir zamanda başladım; oyuncu sayısı bakımından hiçbir problem olmuyor, hızlı maç buluyor. Artı 0 Eksi
Ben de yakın bir zamanda başladım; oyuncu sayısı bakımından hiçbir problem olmuyor, hızlı maç buluyor.
WhiteRose Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 920 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #3 Oyuncu sayılarının aşırı düşük olduğu şu sabah saatlerinde bile Steam'den anlık olarak 8 bin kişi oynuyor oyunu. Daha bunun EA üzerinden satın alıp oynayan kitlesini de sayarsak fazlasıyla yeterli. Oyun çıkışından yıllar sonra Steam'e geldi çünkü. Artı 0 Eksi
Oyuncu sayılarının aşırı düşük olduğu şu sabah saatlerinde bile Steam'den anlık olarak 8 bin kişi oynuyor oyunu. Daha bunun EA üzerinden satın alıp oynayan kitlesini de sayarsak fazlasıyla yeterli. Oyun çıkışından yıllar sonra Steam'e geldi çünkü.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #4 Fazla bile. BoB serverlarında 10 sıra bekliyoruz 22.00 sularında. Artı 0 Eksi