Battlefield 2042 alınır mı?

CrossPage

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.
Epic Games indirimlerinde Battlefield 2042 almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda pek olumlu yorumlar görmedim. Oynayan arkadaşlarım son güncellemeler sonucu alınır diyor. Sizce alınır mı?
İndirim ile 80 TL'ye geliyor.
Screenshot_1.jpg

Arkadaşlar merhaba.
Epic Games indirimlerinde Battlefield 2042 almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda pek olumlu yorumlar görmedim. Oynayan arkadaşlarım son güncellemeler sonucu alınır diyor. Sizce alınır mı?
İndirim ile 80 TL'ye geliyor.
Eki Görüntüle 2056781
Günümüzdeki en modern silahların, savaş uçaklarının bulunduğu Btf oyunu kesinlikle alınır.

Oyunda F-35 bile var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyun büyük oranda toparladı fiyatı da gayet uygun alınabilir. Yapay zekaya karşı isterseniz tek başınıza bile oynayabiliyorsunuz.

Günümüzdeki en modern silahların, savaş uçaklarının bulunduğu btf oyunu kesinlikle alınır.

Oyunda F-35 bile var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam oyun büyük oranda toparladı fiyatı da gayet uygun alınabilir. Yapay zekaya karşı isterseniz tek başınıza bile oynayabiliyorsunuz.

O fiyata alınır hocam. Oyunu yakın zamanda oynadım ve oyun kıran bir problem yaşamadım. Eskisinden daha iyi durumda şu an.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı