Battlefield 2042 alınır mı?

haset

Hectopat
Daha fazla  
Battlefield oyunları indirime girmişken almak istiyorum 2042 yeni olduğu için gözüme çarptı bazıları oyunu düzelttiler şu anda iyi diyor bazıları hala rezalet diyor. Şu anda durum nasıl ve BF 1 ve 5 Online sunucuları hâlâ aktif mi?

Şahsen BF 1 daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum bende bazen kafama eser arkada mehter marşı açarak girerim yine de karar senin BF 2042 de fena degildir :D

Battlefield oyunları indirime girmişken almak istiyorum 2042 yeni olduğu için gözüme çarptı bazıları oyunu düzelttiler şu anda iyi diyor bazıları hala rezalet diyor. Şu anda durum nasıl ve BF 1 ve 5 Online sunucuları hâlâ aktif mi?

Alıp oynadım beğenmedim ben berbat oyun bugları ve sorunları bitmiyor çok kalabalık server girince oyundan atıyor.

Battlefield 1942 oyunundan beri seriyi oynuyorum, bence 2042 çok kötü bir çıkış yapsa da oyun hatalarını çok büyük ölçüde giderdi. Biraz haksız eleştirildiğini düşünüyorum. Sezon desteği kesildi, yeni sezon gelmeyecek ancak oyunun oynanışına etki edecek bir şey değil. İndirimde alınabilir. BF1 ve BFV sunucuları hala aktif ancak eski BF oyunlarını daha çok o oyunu seven veteran oyuncular oynuyor, bunu unutmamak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı