real777

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC Bileşenlerim: i3 12100F / NVIDIA RTX 4060 8GB / 8×2 GB 3200 Mhz DDR4 RAM / 1TB M2 SSD / 1TB SATA HDD / 600W 80+ PSU
PC Ekipmanları: Klavye: Redragon K617 Fizz RGB / Mouse: Claws Nexus V1
Merhaba arkadaşlar Battlefield 2042 Epic Games'te 48 TL olmuş. Zamanında BF5 ve BF1 almıştım ikisinden çok memnunum. Battlefield 2042 alınır mı? Ve Elite ile standart versiyon arasında oyunu etkileyen fark var mı?

Ben deneyen biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Bu kadar kotu olamaz bir oyun. Videolarini izle derim ben almadan.

Ben deneyen biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Bu kadar kotu olamaz bir oyun. Videolarini izle derim ben almadan.

50 TL olmuş oyun. Fiyatına göre alınır mı? Delta Force'dan iyi mi?

Delta Force da şu an hype var 2042 de oyuncuda kalmadi eskisi gibi. Kutuk gibi oyun. Fiyati guzel istersen bir al dene begenmezsen bile 1 kola ictim der devam edersin.

Olmadı iade ederim beğenmezsem. Online durumu nasıl. Normalde bu konseptte oyunlar seviyorum ama Delta Force indirmiştim oyun PUBG'nin geliştirilmiş hali gibi gelmişti. Geri silmiştim

Olmadı iade ederim beğenmezsem. Online durumu nasıl. Normalde bu konseptte oyunlar seviyorum ama Delta Force indirmiştim oyun PUBG'nin geliştirilmiş hali gibi gelmişti. Geri silmiştim
Bf 4 online oynadin mi hocam. Onun benzer konseptinde ama oynanis olarak bf4 e yaklasamaz. Oyuncu sayisi 4 ay once oynadigimda normal seviyedeydi. Hemen oyun buluyor ondan sikinti yoktu.

Bf 4 online oynadin mi hocam. Onun benzer konseptinde ama oynanis olarak bf4 e yaklasamaz. Oyuncu sayisi 4 ay once oynadigimda normal seviyedeydi. Hemen oyun buluyor ondan sikinti yoktu.
Hocam yarın alırım büyük ihtimalle. BF4 indirimde olsaydı alırdım ama indirimde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…