Merhaba arkadaşlar Battlefield 2042 Epic Games'te 48 TL olmuş. Zamanında BF5 ve BF1 almıştım ikisinden çok memnunum. Battlefield 2042 alınır mı? Ve Elite ile standart versiyon arasında oyunu etkileyen fark var mı?
Delta Force da suan hype var 2042 de oyuncuda kalmadi eskisi gibi. Kutuk gibi oyun. Fiyati guzel istersen bir al dene begenmezsen bile 1 kola ictim der devam edersin.
Delta Force da şu an hype var 2042 de oyuncuda kalmadi eskisi gibi. Kutuk gibi oyun. Fiyati guzel istersen bir al dene begenmezsen bile 1 kola ictim der devam edersin.
Olmadı iade ederim beğenmezsem. Online durumu nasıl. Normalde bu konseptte oyunlar seviyorum ama Delta Force indirmiştim oyun PUBG'nin geliştirilmiş hali gibi gelmişti. Geri silmiştim
Olmadı iade ederim beğenmezsem. Online durumu nasıl. Normalde bu konseptte oyunlar seviyorum ama Delta Force indirmiştim oyun PUBG'nin geliştirilmiş hali gibi gelmişti. Geri silmiştim
Bf 4 online oynadin mi hocam. Onun benzer konseptinde ama oynanis olarak bf4 e yaklasamaz. Oyuncu sayisi 4 ay once oynadigimda normal seviyedeydi. Hemen oyun buluyor ondan sikinti yoktu.
Bf 4 online oynadin mi hocam. Onun benzer konseptinde ama oynanis olarak bf4 e yaklasamaz. Oyuncu sayisi 4 ay once oynadigimda normal seviyedeydi. Hemen oyun buluyor ondan sikinti yoktu.