Battlefield 2042 alınır mı?

Bende oyumu Delta'dan yana kullanıyorum.

Hocam Delta Force oynadım ama BF2042 oynanış daha güzel gibi geldi bana. Oyunu orta grafiklerde oynuyorum Delta Force Ultra ayarlarda grafiği BF2042'den daha kötü.

Alınır, 2042 hakkında çok fazla olumsuz önyargı var. Bunların çoğunluğu oyunun çıkışındaki eksikliklerle alakalı. Oyunun bugünkü hali hiç de oynanmayacak gibi değil. Tek kötü yanı yeni sezon gelmeyecek, EA sonraki oyuna odaklanmış durumda. Bu da oyunun sürekli büyük indirime girme nedeni.

Alınır, 2042 hakkında çok fazla olumsuz ön yargı var. Bunların çoğunluğu oyunun çıkışındaki eksikliklerle alakalı. Oyunun bugünkü hali hiç de oynanmayacak gibi değil. Tek kötü yanı yeni sezon gelmeyecek, EA sonraki oyuna odaklanmış durumda. Bu da oyunun sürekli büyük indirime girme nedeni.

Bence de oyun şu an oynanabilir. EA bu oyunu keşke hatalarını düzeltip yayınlasaydı şu an çok güzel bir oyun olurdu.

Ben geçen yaz almıştım iade ettim optimizasyon rezaletti şimdi gene almayı düşünüyorum tamamen düzelttiler mi?
Alın zaten 40 lira 2 saatten az oynamaya dikkat edin beğenmezseniz geri iade edin.

Alınabilir bence oyun çıkış sürümüne göre toparladı. Portal moduda eğlenceli oluyordu.

Ben deneyen biri olarak kesinlikle tavsiye etmem. Bu kadar kotu olamaz bir oyun. Videolarini izle derim ben almadan.

Neden bu kadar sevmediniz ki hocam güzel oyun aslında ama bence bayağı zevkli şahsen oynarken bayağı zevk alıyorum ve 50 TL'ye bence gayet iyi ama çok kişisel şeyler tabii merak ettiğim için sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı