Daha önce EA hesabı bağlayıp daha sonrasında farklı bir EA hesabı bağlarsanız çıkar bu hata.
Steam’de > Ayarlar > Hesap bölümünden bağlı hesapları kontrol edin.
EA App’te > Ayarlar > Bağlı Hesaplar bölümünden de Steam bağlantısının olup olmadığını kontrol edin.
Yanlış hesap bağlıysa bağlantıyı kaldırıp doğru EA hesabına yeniden bağlayın.
Daha önce EA hesabı bağlayıp daha sonrasında farklı bir EA hesabı bağlarsanız çıkar bu hata.
Steam'de > ayarlar > hesap bölümünden bağlı hesapları kontrol edin.
EA App'te > ayarlar > bağlı hesaplar bölümünden de Steam bağlantısının olup olmadığını kontrol edin.
Steam'de > ayarlar > hesap bölümünden bağlı hesapları kontrol edin.
EA App'te > ayarlar > bağlı hesaplar bölümünden de Steam bağlantısının olup olmadığını kontrol edin.
Bayağı bir uğraştım beni oyun açılınca başka bir hasaba atıyordu ama o hesap benim Steam hesabım ile bağlıydı bir sürü şey yaptım en son hesabın bilgilerine ulaştım benim EA hesabımı biri çalmış yüskes ihtimal ile sonradan kendi Gmail'ini koyup şifreyi değiştirmiş her zaman kimliğimi doğrulamamı istiyor ve bilmediğim bir Gmail bağlanmış bu EA hesabına alta bütün detaylar var zaten ilk resimde benim Steam hesabımın bağlı olduğu hesap var.
Geçmiş olsun. EA’nın resmi destek sayfasına gidin ve destek talebi oluşturun. EA, ad-soyad + doğum tarihi + ödeme bilgisi isteyebilir. Bunları vermeye hazır ol.
Geçmiş olsun. EA'nın resmi destek sayfasına gidin ve destek talebi oluşturun. EA, ad-soyad + doğum tarihi + ödeme bilgisi isteyebilir. Bunları vermeye hazır ol.